Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.806
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.806
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

FTX Borsası İflas Ücretlerinden Dolayı Büyük Zararda!

Ağustos ile Ekim ayları arasında iflas eden kripto borsası FTX, hukuki ve danışmanlık hizmetleri için 118 milyon doların üzerinde fatura ödedi. Bu miktar, günde 1.3 milyon dolar veya saatte 53,300 dolarlık bir harcamayı temsil ediyor. 31 Ekim’e kadar olan üç aylık dönemde, feshedilmiş kripto borsası FTX’in iflas avukatları ve danışmanları, tazminat başvuruları için bu rakamları ortaya koydu.

Mahkeme dosyalarına göre, 5 Aralık ile 16 Aralık tarihleri arasındaki dönemde, iflas avukatları toplamda en az 118.1 milyon dolar talep ettiler. Bu süre zarfında, fatura edilen hizmetlerin en büyük bölümünü, 35.8 milyon dolarla Alvarez ve Marshall yönetim danışmanlık firması oluşturdu. İkinci sırada, Sullivan & Cromwell adlı küresel hukuk firması 31.8 milyon dolarlık taleple yer aldı. Sullivan & Cromwell’in saat başı ücreti ortalama 1,230 dolardı.

FTX

AlixPartners adlı küresel danışmanlık şirketi, adli soruşturmalarla ilgili profesyonel hizmetler için bu dönemde 13.3 milyon dolar talep etti. Diğer önemli oyuncular arasında Quinn Emanuel Urquhart ve Sullivan gibi firmalar bulunmaktadır. Toplamda, daha küçük danışmanlık firmalarından gelen faturaların toplamı 26.8 milyon doların üzerine çıktı.

FTX alacaklısı tarafından paylaşılan bilgilere göre, iflas davası başladığından bu yana ödenen toplam yasal ücret miktarı yaklaşık 350 milyon doları bulmaktadır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir