Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.316
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.316
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin’de Düzeltme Hamlesi Başlıyor mu?

Onchain Analizi Tepe

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve birçok altcoin güne büyük düşüşler ile başladı. Peki BTC fiyatı beklenen düzeltme hamlesini yaparak 38 Bin dolar seviyesine geriliyecek mi?

Kripto para piyasası ve Bitcoin fiyatı, günler sonra ilk defa düşen trend altında günlük kapanış gerçekleştirerek, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Piyasaları ve BTC fiyatını olumlu bir yönde etkileyecek gelişmelerin yaşanmaması durumunda beklenen 38.200 dolar düzeltmesi, piyasada endişe yaratıyor. Bu bağlamda, BTC’nin durumu hala belirsizlik içerisinde bulunuyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 18 Aralık

Haftalık kapanış, Destek ve Dirençler! Güncel BTC Yorumu!

Haftalık kapanış fiyatı, Bitcoin için 41.000 dolar seviyelerinde gerçekleşti. Ancak, pozitif bir momentumun henüz sağlanamadığı gözlemleniyor. 40.000 dolar üzerinde tutunmamıza rağmen, piyasada belirsizlik devam ediyor. Bu seviyeyi sürdürebilirsek, Bitcoin’in tekrar yükselişe geçme potansiyeli bulunmaktadır. Ancak, dikkatli olunması gerektiği vurgulanarak, piyasadaki yön belirsizliğinin devam ettiği ifade edilmelidir.

41.230 dolar ve 42.000 dolar seviyeleri, Bitcoin’in önündeki ana direnç noktaları olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviyelerin aşılması, olumlu bir momentumun başlangıcını işaret edebilir.

40.735 dolar ve 39.400 dolar, Bitcoin’in güçlü destek noktaları olarak görünüyor. Bu seviyelerin altında düşüş yaşanması durumunda, 38.200 dolar düzeltmesi gündeme gelebilir.

Güncel BTC Fiyatı

Bitcoin’in son yaşadığı düşüş ile birlikte güncel fiyatı;

 

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir