Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.065
% 1.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.065
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Op Labs, Eski Google Çalışanını İşe Aldı

Daha önce Google’da genel müdür olan Prithvi Subburaj, Layer 2 ağı Optimism’i yöneten Optimism Collective’in çekirdek geliştiricilerinden biri olan OP Labs’ta baş işletme görevine başladı.

OP Labs, Optimisim toplamaların kullanımı yoluyla Ethereum uygulamalarının ölçeklenebilirliğini geliştirmeyi amaçlayan bir araştırma ve geliştirme firmasıdır.

Subburaj’ın atanması, Optimism’in kurucu ortağı Karl Floersch’in bu yıl OP Labs’ta CEO görevine geçiş yapmasını takip ediyor. Şirkete göre Prithvi Subburaj, liderlikteki bu değişikliğin ardından işe alınan ilk yönetici olacak.

OP Labs CEO’su Karl Floersch, “Prithvi, bu katlanarak artan büyümeyi ve gelecekteki potansiyeli desteklemek amacıyla ekiplerimizi ve süreçlerimizi ölçeklendirmek için gereken uzmanlığı ve liderliği getiriyor” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Google Geçmişi

Yeni CEO’nun geçmişinde, en son Google’ın kablosuz abonelik hizmeti Google Fi’yi yönettiği şirketin lider yazılım mühendisliği görevini yapmaktaydı. Subburaj 15 yılı aşkın süredir ise Google’da görevini sürdürmekteydi.

OP Labs’a, projenin yakın zamandaki Bedrock yükseltmesi ve yaklaşmakta olan Fault Proof sistemi gibi önemli gelişmelerin yaşandığı dönemde girmesi kariyerinde bir adım başlamasında öne sürüklüyor. Ayrıca firma daha önce Coinbase destekli Base, Zora ve diğer projeler gibi Layer 2 zincirlerinin geliştirilmesinde kullanılan bir yazılım paketi olan OP Stack’ı geliştirmişti.

Optimism Nedir?

Optimism (OP), düşük maliyetli ve neredeyse anında Ethereum işlemlerini etkinleştirmeyi amaçlayan bir Layer-2 ve akıllı sözleşme platformudur. Daha fazlası için Optimism Nedir yazımızı inceleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir