Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.896
% 1.45
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.896
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Robinhood, Sam Bankman-Fried’ın Hisselerini Satın Aldı

Kripto para borsası Robinhood, daha önce Sam Bankman-Fried tarafından kurulan bir şirketin sahip olduğu hisselerin büyük bir kısmını geri satın aldı.

Borsa, yaklaşık 10,96 dolardan 55,3 milyon hisseyi toplam 605,7 milyon dolara geri satın aldı. Sec’ten Cuma günü yapılan bir başvuruya göre satın alma işlemi, Robinhood’un bunları ABD Polis Teşkilatı’ndan satın almasıyla 31 Ağustos’ta tamamlandı.

Robinhood Markets Mali İşler Direktörü Jason Warnick yaptığı açıklamada,

“Bu hisselerin satın alımını tamamlamış olmaktan mutluyuz. Müşterilerimiz ve hissedarlarımız adına büyüme planlarımızı hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Sam Bankman’ın Eski Hisseleri

ABD Adalet Bakanlığı, yılın başında Sam Bankman-Fried’in kurucusu olduğu Emergent Fidelity Technologies’in hisselerine el koymuştu. Fakat Bankman-Fried, Ocak ayında Emergent’ın Robinhood hisselerini borçlulardan korumaya ve mahkeme dosyasında ki fonların hukuki savunmasını finanse edeceğini belirtmişti.

Bununla birlikte Bankman-Fried 250 milyon dolarlık kefaleti 11 Ağustos’ta iptal edildi ve Ekim ayındaki duruşmasına New York hapishanesinde hazırlanmaya karar verildi.

Robinhood Düşüşe Geçti

Robinhood’un kripto birimlerinde işlem bazlı elde ettiği geliri, son kazanç raporuna göre azaldığı görüldü. İkinci çeyrekte %18 düştü bunun nedeni ise kısmen az işlem yapan kullanıcılar.

Robinhood, bu yıl içinde müşterilerin kripto paraları üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlayacak gözetim dışı bir cüzdanı tanıtma planında bulunarak sektörde gelişmeyi sürdürmek istiyor. Firma Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Tüm kripto ekosistemi için zorlu ortama rağmen, Robinhood bu alanda gelişmeye devam etti” dedi.

Robinhood borsası her ne kadar piyasa koşullarına bağlı olumsuzluklar yaşasa da kripto alanında büyümeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir