Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.919
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.919
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cyber Neden Yükseliyor?

Cyber

Cyber 15 Ağustos tarihinde Binance’da listelenmişti. Son çılgın yükselişinin en büyük sebebi Güney Koreli yatırımcılar.

Projenin tokeni olan Cyber, Güney Kore’deki en büyük borsa olan Upbit’te $15’a kadar yükseldi. Anlık fiyatı ise Binance’da $13 civarı idi. 2 borsa arasındaki farkın temel nedeni ise tekrardan Güney Koreli yatırımcıların ciddi alımlar yapması. Ayrıca Cyber‘ın yaptığı büyük iş ortaklıkları da bu yükselişin temel faktörlerinden olabilir. Örneğin; Alchemy Pay ile geçtiğimiz günlerde ortaklık kurmuştu.

Binance’da listelenmesinden sonra $17’a iğne atan Cyber, tekrardan bu noktayı hedefliyor gibi görünüyor. Uzun zamandır Binance launchpoola giren ve listelenen projelerin, attığı ilk iğneye neredeyse hiç yaklaşamadığını görebiliyoruz. Bu açıdan baktığımızda Cyber‘ın yatırımcıları heyecanlandırdığını söyleyebiliriz.

Kısa bir sürede %350 yükseliş yaşayan Cyber adından daha çok söz ettireceğe benziyor. Şuan ki direnç seviyesiyse $13.8’ı gösterirken destek noktasıysa $12.5 seviyeleri. Cyber’in bu yükselişi ile birlikte Binance borsasındaki spot ve vadeli işlemlerdeki hacminin Ethereum’u geride bıraktığıda bir gerçek.

Market hacminin tek coine çekildiği zamanlarda genellikle Bitcoin dumpının oluştuğunu görüyoruz . Dolayısıyla bu yükseliş bize sadece Cyber coin değil, market hakkında da tüyolar veriyor olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir