Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.454
% 0.31
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.454
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kraken, Önemli İki Kişiyi Bünyesine kattı !

Kripto borsası Kraken geçtiğimiz gün şirketin “gelişen küresel düzenleme ortamlarında sürekli büyüme” için konumlandırılmasına yardımcı olacağını söylediği iki stratejik işe alımı duyurdu.

Ekibe dahil olacak ilk kişi borsanın CEO’su David Ripley’e rapor verecek olan Operasyon Direktörü ve Ürün Direktörü olarak görev yapacak olan Gilles BianRosa olacak. BianRosa daha önce Avrupa neobank N26, ses platformu SoundCloud ve teknoloji firması Samsung Electronics’te CPO görevlerinde bulunmuştu.

Marcus Hughes, LinkedIn profiline göre Coinbase’de bir buçuk yıl boyunca Avrupa Genel Müdürü ve uluslararası genişleme konusunda Genel Danışman olarak görev yaptıktan sonra Kraken’in Küresel Düzenleyici Strateji Başkanı olarak işe başlayacak.

Ripley yaptığı açıklamada, “Kripto pazarlarında büyümenin bir sonraki aşamasına hazırlanırken, hızla değişen Pazar trendlerine hızlı bir şekilde uyum sağlayabileceğimizden ve giderek daha karmaşık ve farklılaşan düzenleyici ortamda gezinebildiğimizden emin olmamız gerekiyor.” Dedi.

“Faaliyet gösterdiğimiz birçok pazarda geçerli düzenleyici gerekliliklere uyumu sağlarken, yenilikler yapacağız, yeni ürünler piyasaya sürecek, yeni pazarlara girecek ve tekliflerimizi sürekli geliştireceğiz” diye ekledi.

Kraken Kimdir?

2011 yılında kurulan Kraken; spot alım satım, türev ürünler ve endeks ürünleri sunan ilk kripto borsaları arasında yer almıştı. Bugün itibarıyla şirket spot alım satım, marj ticareti, vadeli işlemler, endeksler, bahisler, OTC ve yakın dönem içinde aktif olacak benzersiz token (NFT) piyasası dahil olmak üzere çok sayıda ürün ve hizmet sunuyor.

Borsa, 8 milyondan fazla bireysel yatırımcıya ve kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Digital Currency Group, Blockchain Capital, Tribe Capital, Hummingbird Ventures ve daha birçok isim tarafından destekleniyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir