Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.580
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.580
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kraken, Hisse Senedi Alım Satımı Başlatmayı Planlıyor.

Kraken

Dünyanın en büyük kripto para ticaret borsalarından biri olan Kraken, müşterilerine ABD’de listelenen geleneksel hisse senetlerini satın alma ve satma seçeneği sunmayı planlıyor.

İsimsiz bir kaynatan dayanan rapora göre, 2011 yılında kurulan kripto borsası, hizmeti gelecek yıl başlatmayı umuyordu.

Ayrıca raporda hizmetin ABD ve İngiltere’de ticaret sunacağı ve hizmetin Kraken Securities adlı yeni bölüm tarafından yönetileceği de belirtildi.

Kaynak, Kraken’in Birleşik Krallık’ta gerekli yetkiye sahip olduğunu belirtti ve ABD’de bir komisyoncu satıcı lisansı için Finans Sektörü Düzenleme Kurumuna başvurduğunu söyledi.

Kraken’in Kullanıcılarının hem geleneksel hisse senetleri hem de kripto ticareti yapmasına da olanak tanıyan bu hareket son zamanlarda ismi çok duyulan Robinhood borsasından büyük sesler getirecek.

Bu özellik bilindiği üzere FTX.US, çökmeden birkaç ay önce müşterilerin hisse senedi ticareti yapmasına da izin veriyordu.

Kraken sözcüsü ise rapor hakkında şunları söyledi; “Söylentiler veya spekülasyonlar hakkında yorum yapamayacak olsak da, müşterilerimizin Kraken’in tüm ürün paketine güvenli ve kesintisiz erişime devam etmesini sağlamak için teklifimizi genişletmeyi ve geliştirmeyi hedefliyoruz. “ Dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

FTX 2.0 İyi Değil

Geçtiğimiz ay Kraken kurucu ortağı Powel bir açıklamasıyla çok dikkat çekmişti.

Kraken’in kurucu ortağı Ftx 2.0’ın uygulanabilirliğini sorguladı. Bununla beraber yeni iflas eden kripto borsası ile ilgili endişelerini dile getiriyor. Powell paylaştığı bir tweet’te “FTX 2.0 sıfırdan başlamaktan daha kötü olurdu. Ekip yok, teknoloji yok, lisans yok, bankacılık yok, lekelenmiş marka” dedi.

Mütevelli, alan adını ve ticari markayı en yüksek teklifi verene açık artırmayla satmalı. Bunun ötesindeki her şey, hayal ürünü alacaklılara yönelik bir ücret toplama saldırısıdır.” diye açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir