Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.959
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Celestia Airdrop Yapacağını Duyurdu!

celestia

İlk modüler veri kullanılabilirliği ağı olarak tanımlanan Celestia, beklenen airdrop duyurusunu yaptı.

Kripto para sektörü, dikkat çekici bir yeni airdrop etkinliği ile çalkalanıyor. Celestia ekibi, 26 Eylül tarihinde resmi blog sayfasında yaptığı duyuruda, Ethereum roll-up’ları, Cosmos Hub (ATOM) ve Osmosis (OSMO) üzerinde toplamda 7.579 geliştirici ve erken dönem kullanıcının dahil olduğu 576.653 adrese airdrop yapacaklarını açıkladı.

Açıklamada, toplamda 60 milyon TIA token’in dağıtılacağı belirtilirken, token dağıtımının 17 Ekim’de tamamlanacağı ve ağın bu yılın sonlarına doğru başlatılacağı vurgulandı. Ekip, airdrop işlemine dair anlık görüntülerin 1 Ocak 2023’te sona erdiğini hatırlatarak, dağıtılacak 60 milyon TIA’nın, toplam 1 milyarlık arzın %6’sını oluşturacağını belirtti.

Airdrop kriterlerine uyan kullanıcılar, projenin resmi web sitesi üzerinden 17 Ekim Türkiye Saati ile 15.00’e kadar TIA token’larını talep edebilecekler.

Kriterler arasında, cüzdanın eski olması, içinde bir miktar fon bulundurması ve GitHub bağışı gibi detaylar yer alıyor. Ayrıca, anlık görüntünün (snapshot) 1 Ocak tarihinde alındığı vurgulanıyor.

Milyar Dolarlık Altcoin Projesi Airdrop'u Resmen Duyurdu: Önemli Tarihler ve Kriterler! - Koin Bülteni

Celestia, geliştiricilere sıfırdan bir mutabakat ağı oluşturmak için uğraşmadan yeni bir blok zinciri kurma imkanı sağlıyor. Yeni oluşturulan bu blok zincirindeki ödemelerin merkezinde TIA bulunacak. Katman-1 (L1) üzerinde faaliyet gösteren Celestia, benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Geçen yılın sonunda Celestia, 55 milyon dolarlık bir finansman turunda topladı ve 1 milyar dolarlık değerleme ile “unicorn” statüsüne ulaştı. Celestia’nın başarısı, kripto para sektöründeki önemli gelişmeler arasında yer alıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir