Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.814
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.814
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEC, Ark21Shares ve VanEck’in ETF Başvurularını Erteledi!

justin ethereum alıyor

SEC, Spot Ethereum ETF başvurusu yapmış 2 şirket olan ARK 21Shares ve VanEck’in başvurularına dair alacağı kararı ileri bir tarihe erteledi.


▪️ SEC, bu kararı aldıktan sonraki yaptığı açıklamada “Komisyon, önerilen değişiklikleri ve bununla ilgili ortaya çıkabilecek sorunları değerlendirmek için yeterli zamana sahip olma amacıyla daha uzun bir süre belirlemeyi uygun buluyor.” cümlelerini kullandı.

▪️ ETF başvurularını değerlendirme süreci, Federal Register’a giriş tarihinden itibaren en fazla 240 gün içinde tamamlanmalıdır.

▪️ Bu nedenle, mevcut başvurular için bir kararın 2024 yılının sonuna kadar uzaması mümkündür. Ayrıca, ek kamuoyu geri bildirimi talepleri de göz önüne alındığında bu kararın daha da gecikme ihtimali bulunmaktadır.

▪️ Genellikle SEC, 240 günlük süreyi tamamen kullanarak kararları erteleyebilir. Bu nedenle, BlackRock, WisdomTree, Invesco Galaxy, Wise Origin, VanEck, Bitwise ve Valkyrie Digital Assets gibi şirketlerin ETF başvurularının kararının Ekim ayı ortasında alınması bekleniyor.

▪️ Bu erteleme süreci, başvuruların daha ayrıntılı bir şekilde incelenmesine olanak tanırken, yatırımcılar ve şirketler arasında bir bekleme dönemine yol açar. ETF başvurularının sonuçları beklenirken, finansal piyasaların bu gelişmelere nasıl tepki vereceğini görmek için önümüzdeki ayları dikkatle takip edeceğiz.

Son Dakika Haberlerine Anlık Olarak Erişmek İçin Buraya Tıklayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir