Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.954
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.954
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kraken Borsasından SEC Davası Sonrası İlk Açıklama!

Kraken Borsasından SEC Davası Sonrası İlk Açıklama!

Geçtiğimiz saatlerde SEC tarafından hakkında dava açılan Kraken borsasından ilk açıklama geldi. İşte Detaylar!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçtiğiz saatlerde popüler kripto borsası hakkında kayıt dışı kripto ticareti hizmeti sunduğu gerekçesiyle dava açmıştı. Açılan dava sonrası Kraken borsasından ilk açıklama geldi. Borsa hukuki mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Şirket, şikayetin mahkemede çözülmesini beklerken, iddialara karşı pozisyonunu savunacağını belirtti.

Dikkatinizi Çekebilir: SonDakika | SEC, Kraken Borsasına Dava Açtı!

Yasal süreçle ilgili bir açıklama yapan Kraken, SEC iddialarının haksız ve desteksiz olduğunu ifade etti. Şirket, dolandırıcılık, piyasa manipülasyonu veya güvenlik ihlali gibi herhangi bir suçlamadan söz etmeyen SEC’in teknik bir argümanla hareket ettiğini belirtti. Dahası, daha önce benzer bir teoriyle yürütülen ve mahkemenin SEC’in aleyhine karar verdiği bir davanın bulunduğunu hatırlatan Kraken, aynı nedenlerle bu davadan da galip çıkacakları görüşünde.

Şirket ayrıca, SEC’in ‘karma fon‘ iddiasının da yanıltıcı ve yanıltıcı olduğunu vurguladı. Kraken’in müşteri fonlarını kullanmadığını belirten firma, SEC’in böyle bir iddiasının dayanaksız olduğunu ifade etti. Şirketin duruşu, düzenlemelere karşı olmak değil, etkili bir sistem oluşturulmasını desteklemek olduğu vurgulandı.

Bu süreçte Kraken, müşterilerine ve topluluğuna olan bağlılığını tazeleyerek, SEC’in iddialarının operasyonlarından herhangi bir aksamaya veya kesintiye yol açmayacağının altını çizdi.

Bu gelişmeler ışığında, kripto para topluluğu Kraken’in nasıl bir savunma sunacağını ve SEC’in buna nasıl bir yanıt vereceğini merakla bekliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir