Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.825
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.825
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SonDakika | SEC, Kraken Borsasına Dava Açtı!

SonDakika | SEC Kraken Borsasına Dava Açtı!

Gelen son dakika bilgisine göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), popüler kripto borsası Kraken Exchange‘e dava açtı!

Dünya genelinde regülasyonların arttığı kripto para ekosisteminde yeni bir gelişme yaşandı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), popüler kripto para birimi borsası Kraken Exchange‘e karşı dava açtı.

Gelen ilk bilgilere göre SEC, davanın açılma sebebini Kraken‘in herhangi bir kayıt yapmadan kripto ticaret platformu hizmeti sunması olarak gösteriyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin’de Trend Değişiyor Mu?

Kraken tarafından yazının kaleme alındığı saatlerde resmi bir açıklama yapılmış değil.

Dava, kripto para piyasasındaki regülasyon ve yasal mevzuatlar etrafındaki tartışmaların göbeğinde yer alıyor. SEC, özellikle son dönemde kripto para birimlerine yönelik düzenlemeler konusunda daha sıkı bir çizgi izliyor ve bu durum, Kraken gibi önemli kripto para borsalarını da etkiliyor.

Daha önce Binance borsasına karşı dava açan SEC, davayı sona erdirmek için Binance‘den 4 milyar dolardan fazla para talep ediyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir