Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.436
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.436
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Celsius, CEX’lere Olağanüstü Büyüklükte Ethereum Taşıyor!

Celsius, CEX'lere Olağanüstü Büyüklükte Ethereum Taşıyor!

Celsius adlı kripto kredi platformu, iflas durumunda olduğu için kreditörlere Şubat ortasında likit kripto parayla ödeme yapma beklentisi nedeniyle büyük miktarda Ether (ETH) transferi gerçekleştirdi. 26 Ocak’ta, Celsius Network cüzdanından Paxos ve Coinbase Prime‘ın depo cüzdanlarına bir dizi büyük Ether işlemi yapıldı.

En dikkat çekici olanı, Celsius’un başka bir ağ kontrolündeki cüzdanına yapılan 443,961 ETH değerindeki transferdi; bu, transferin yapıldığı sırada 984 milyon dolar değerindeydi. Arkham adlı blockchain istihbarat firmasının belirttiğine göre, bu büyük ETH miktarı, bir saat içinde Coinbase ve Paxos cüzdanlarına 13 işlemle taşındı. Spotonchain’e göre, Coinbase’a gönderilen 297,454 ETH’nin çoğu, muhtemelen bir OTC anlaşmasının bir parçası olarak 12 yeni cüzdana dağıtıldı.

Sadece iki gün önce, Celsius aynı şekilde, Celsius Network: Staked ETH ve Celsius Network: Eth2 Depositor adlı adresleri kullanarak 575,081 ETH transfer etmişti. Celsius Network, 13 Kasım 2023’ten bu yana toplamda 757,626 ETH‘yi FalconX, Coinbase, OKX ve Paxos‘a taşıdı. Ancak şu anda Celsius, 62,469 ETH‘yi elinde tutuyor ve bunun değeri şu anki fiyatlarla 138.8 milyon dolara denk geliyor.

Celsius

Bu son Ether işlemlerinin nedeni tam olarak anlaşılamasa da, Celsius’un 12 Ocak’ta güncellediği varlık dağıtımı FAQ’sına göre, sınırlı sayıda kurumsal hesap Coinbase aracılığıyla kripto para alabilecek. Kreditörlerin ödemeleri için ABD’de ikamet edenlere PayPal, ABD dışındakilere ise Coinbase üzerinden ödeme yapılacak.

İlginizi çekebilir: CoinList Yeni Ön Satış Projesini Duyurdu!

“Celsius NewCo Community” adlı bir topluluk, likit kripto dağıtımının Şubat ortasında başlayacağını ve bu sürecin bir yıl boyunca devam edeceğini belirtti. Aynı zamanda bir Celsius kullanıcısı, tüm ETH’lerini resmi olarak Celsius’tan çekebildiğini, ancak fonlarının Earn hesabında değil, saklama hesabında olduğunu paylaştı.

Celsius, varlıklarını “geniş likidite sağlamak” amacıyla taşıdığını belirtmişti ve şu anda mevcut Ether varlıklarını unstake ederek kreditörlere zamanında ödeme yapmayı planlıyor. Şirket, iflas yöneticileri aracılığıyla, 13 Temmuz 2022’deki iflas ilanının yapıldığı tarihten önce 100,000 doların üzerinde çekim yapan hesap sahiplerinin bu tutarı 31 Ocak 2024’e kadar geri ödeme ihtimalini bildirdi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir