Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.872
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.872
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

CoinList Yeni Ön Satış Projesini Duyurdu!

Coinlist, Meson Network, Ön Satış

Kripto yatırımcıları arasında ön satış denince akla ilk gelen kripto para borsalarından biri olan CoinList, yeni ön satış projesi olarak Meson Network’ü duyurdu.

CoinList, yıl başından bu yana ardı ardına duyurduğu yeni ön satışlarla yatırımcıları heyecanlandırmaya devam ediyor. Borsa, bu yıl içerisinde sürekli olarak topluluğa yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor. Borsanın duyurduğu dördüncü ön satış projesi ise Meson Network oldu.

İlginizi Çekebilir: CoinList Borsasına Nasıl Üye Olunur ?

Meson Network Ön Satış Detayları

Meson Network topluluk satışında sunulan toplam arzın %2,5’ini temsil eden 2.500.000 MSN token, token başına $1.75 fiyatla satışa sunulacak. Token’ların ⅙’sı 15 Mart 2024 civarında serbest bırakılacak, geri kalan kilit ise bir sonraki 6 ay boyunca aylık olarak açılacak.

Ön satış için ilk olarak CoinList sayfası üzerinden kayıt yaptırmanız gerekmekte. Kayıt için son tarih: 5 Şubat 2024, saat 15:00 olarak belirlendi. Başvuru sırasında yatırımcılar, minimum $50 ve maksimum $3.000 (yalnızca USDT/USDC) yatırım yapma şansına sahip.

Ayrıca, ön satışa katılabilmek için 8 Şubat saat 21:00 tarihine kadar hedeflediğiniz satın alma tutarını tamamen yatırmanız gerekmektedir. Ön satış ise yine aynı gün aynı saatte gerçekleştirilecek.

Ön satış hakkında daha detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

Meson Network Nedir?

Meson Network, geleneksel satış modellerini bırakıp Web3 için blockchain tabanlı bir model sunar. Düşük maliyetle boş bant genişliğini birleştirir ve kullanıcıları internet altyapısına katkı yapmaya teşvik eder. Blockchain güveniyle desteklenen Meson Network, bant genişliği kaynaklarını paylaşarak sağlam ve dağıtılmış bir internet ekosistemi oluşturur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir