Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.224
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.224
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Bankadı Sygnum, 40 Milyon Dolar Yatırım Topladı!

Kripto bankacılığı grubu Sygnum geçtiğimiz gün, Milano merkezli varlık yöneticisi Azimut Holding liderliğinde gerçekleştirdiği stratejik finansman turunun kapanışında 40 milyon dolardan fazla para elde ettiğini duyurdu.

Şirket, yaptığı açıklamada, hedeflenen 35 milyon dolarlık rakamı aştığını söyledi.

Sygnum’un Singapur kolunun kurucu ortağı ve CEO’su Gerald Goh, yaptığı açıklamada, “Daha geniş bir sektör ‘kripto kışından’ çıkıyor ve yatırımcılar ve piyasa katılımcıları giderek daha fazla güvenilir ve iyi yönetilen finansal kurumlarla ortaklık arayışına giriyor.” Dedi.

Sygnum için bu bağış toplama, yatırımcıları varlık sınıfına olan risklerini artırırken desteklemek için tamamen düzenlenmiş çözümlerden oluşan paketimizi daha da geliştirmemize olanak tanıyacak.”

Sygnum, yeni toplanan sermayeyi bankanın yeni pazarlara doğru genişlemesini ve büyümesini sağlamak bankadan bankaya dijital varlık hizmetleri gibi düzenlenmiş ürünlerini daha da geliştirmek için kullanmayı planlıyor.

Goh, yaptığı açıklamada Sygnum’un Avrupa’da bir pazara ve Asya-Pasifik bölgesinde başka bir pazara girmeyi planladığını ancak firmanın düzenleyici yükümlülükleri olduğu için daha fazla açıklama mi yapamayacağını söyledi.

Kripto bankası, Ocak 2022’de tamamlanan önceki B serisi finansman turunda Sun Hung Kai CO. &, Animoca Brands ve SBI Holdings dahil olmak üzere birçok Asya merkezli yatırımcının katılımıyla 90 milyon dolar elde etti.

Açıklamaya göre, merkezi İsviçre ve Singapur’da bulunan Sygnum Bank’a Abu Dabi ve Lüksemburg’da da faaliyet lisansları verildi. Şu anda şirket, 60 ülkede 1.700’den fazla müşteriden gelen 4 milyar doların üzerindeki varlıkları yönettiğini ekledi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir