Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.751
% 0.76
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.751
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Justin Sun, Yüklü Altcoin İşlemi Gerçekleştirdi!

Justin Sun, XVS alımı gerçekleştirdi.

Justin Sun, son yedi gün boyunca kripto para borsası Binance üzerinden yüklü miktarda altcoin çekim işlemi gerçekleştirdi. İşte detaylar!

TRON kurucusu Justin Sun, blok zincir analiz firması 0xScope’un açıkladığı verilere göre yine bir altcoin alımı yaptı. Sun, paylaşılan verilere göre kripto para birimi XVS ile aktif olarak ilgileniyor.

Geçtiğimiz yedi gün içinde Sun, dev kripto para borsası Binance üzerinden $805.000 değerinde 71.000 adet XVS içeren bir çekim işlemi başlattı. Bu hareket toplamda Justin Sun’ın Binance’ten 7,1 milyon dolar değerindeki 621.000 adet XVS aldığı bir işlem dizisini takip ediyor.

Daha önce de Binance üzerinden altcoin alımı yapan Justin Sun; AAVE, LINK, FLOKI, MANA, SHIB ve BANT altcoinleri üzerinde işlem gerçekleştirmişti.

Algoritma tabanlı bir para piyasası sistemi olan Venus Protocol(XVS), BNB Chain üzerinde işlem görüyor. Bu yenilikçi platform, kullanıcılarına kripto para birimlerini borç verme ve almanın merkeziyetsiz ve güvenli bir yolunu sunuyor. Yüksek teknolojiye dayanan bu platform, kripto para piyasası konusundaki potansiyeli sonuna kadar kullanıyor.

Justin Sun, XVS alımı gerçekleştirdi.

XVS hakkında merak ettiğiniz her şey için buraya tıklayarak inceleme yazımıza göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir