Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.002
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.002
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Avalanche Vakfı Memecoinler İçin Kriterlerni Yayınladı!

Avalanche Vakfı

Avalanche Vakfı geçtiğimiz günlerde 100 milyon dolarlık bir memecoin fonu duyurmuştu. Bu fondan yararlanacak memecoinler için kriterler belli oldu.

En önemli kriter göze 1 aylık süreç içerisinde piyasada olmak olarak göze çarpıyor. Avalanche Vakfı, 23 Ocak tarihinde vakfa ait olan blog sayfasından bu kriterlerle alakalı bir içerik yazısı paylaştı. Bu yazı 100 milyon dolarlık “Kültür Katalizörü” fonu için memecoin seçimleri için bir dizi esnek kriter sundu.

Avalanche Vakfı tarafından yazılan blog yazısına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Gereklilikler Nedir?

  • Tüm uygun meme tokenlerinin sözleşmelerinin feshedilmesi
  • Balinalar arasında düşük sahiplik yoğunluğuna sahip olması
  • Yüksek düzeyde likiditeye sahip olması

Vakıf tarafından yazılan yazıda bu kriterlerin esnek olabileceği yazılmış. Ancak aşağıda yazan kriterlerin kesin olduğu belirildi:

  • 2.000 benzersiz sahip
  • 50 farklı sağlayıcıdan en az 200.000 ABD doları likidite
  • Projenin en az bir ay boyunca var olması

Avalanche Vakfı

Bu yazı dikkatinizi çekebilir: Avalanche Tarafından Memecoin Yatırımı

Memecoinlerin proje gereği değersiz olduğunu herkes bilir ki proje sahipleri de bunu inkar etmez. Avalanche X hesabı tarafından 2023 aralık ayının sonlarına doğru atılan bir gönderide bu fona ilk defa değinilmişti. Bu durum piyasa yorumcularının kaşlarını çatmasıyla  karşılandı ve bazıları, “umutsuz ve yakışıksız” hareketi nedeniyle kuruluşla alay etti.

Yapılan her kötü eleştiriye rağmen Avalanche Vakfı bu fonu kesinlikle kullanacaklarına hattta Culture Catalyst programını sermayeyi “topluluk paralarına” dağıtmak için kullanmaya “zaten başladığını” açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir