Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.580
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.580
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Manta Network’te Yeni Airdrop Heyecanı!

Manta Network

Toplam kilitli varlık(TVL) değeri 423 milyon doları aşan Manta Network, yeni airdrop etkinliğini duyurdu.

Bitcoin spot ETF’lerinin onaylanması sonrasında kripto para piyasasında başlayan düşüşle birlikte yatırımcıların ilgisi tekrardan airdop etkinliklerine kaymaya başladı. Yatırımcılar, gerçekleşen airdrop etkinliklerinin ardından yeni airdroplar aramaya başladı.

Piyasada çıkan Pyth Network(PYTH) stake edenlerin airdrop alacağı beklentilerinin ardından, Manta Network(MANTA)‘te de benzer beklenti oluşmuştu. Manta Network ekosistemindeki bir proje,  $MANTA tutanlara airdrop yapacağını duyurdu.


İlginizi Çekebilir: Manta Network Nedir? Proje İncelemesi


Manta Network Hızla Büyümeye Devam Ediyor!

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Manta Network, ekosisteminin hızla gelişmesiyle birlikte, $MANTA da yükselişe geçti. Son 24 saatte yaklaşık yüzde 16’lık bir yükseliş gösterdi. Şu anda ise güncel olarak $2.8154 seviyesinde işlem görüyor.

Manta Network‘teki hızlı büyüme dikkat çekmeye devam ediyor. Ekosistemde yer alan projeler Manta’nın hızlı gelişimine katkı sağlıyor. Yapılan paylaşımlara göre Manta Network yaklaşık 423 milyon dolar TVL(Toplam Kilitli Varlık) değeri ile listede ilk 10’da yer alıyor.

Bünyesinde bir çok proje bulunan Manta ekosisteminde LayerBank, yaklaşık 303 milyon dolar TVL değeriyle büyük bir yüzdeyi taşıyor. Hızlı bir şekilde ekosistemini geliştirmeye ve gözleri üstüne çekmeyi sürdüren Manta Network’te airdrop söylentileri oluşmaya başladı.

Yuliverse(ART) Airdrop Yolda!

Manta Network ekosisteminde bulunan Yuliverse(ART), Manta topluluğuna airdrop gerçekleştireceğini duyurdu.

Yuliverse, airdrop etkinliğini başlattığını ve yatırımcıların daha fazla puan toplamak için $MANTA tutması gerektiğini açıkladı. Bu paylaşımla birlikte yatırımcıların gözleri tekrardan $MANTA üzerine çekmeyi başardı.

Bu tarz içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir