Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.949
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.949
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Avalanche Tarafından Memecoin Yatırımı

Avalanche

Kar amacı gütmeyen Avalanche Foundation, 100 milyon dolarlık nonfungible token (NFT) fonu kullanarak memecoin satın alma planlarını duyurdu. 29 Aralık’ta X platformu üzerinden paylaşılan bir gönderide, bu yeni adımın “Culture Catalyst” girişiminin bir parçası olarak hayata geçirileceği belirtildi.

Culture Catalyst Nedir?

Culture Catalyst, Mart 2022’de lanse edilen ve ağdaki gelecek vaat eden NFT projelerini finanse etmeyi amaçlayan 100 milyon dolarlık bir programdır.

Avalanche:

Bu girişim, blockchain’in sağladığı yaratıcılık, kültür ve yaşam tarzı formlarını destekleme hedefine yönelik bir adımdır. Vakıf, Avalanche tabanlı memecoin’leri seçerek memecoin’ler tarafından temsil edilen kültürü ve eğlenceyi tanımayı ve teşvik etmeyi amaçlıyor.

Avalanche, memecoin’lerin yalnızca bir varlık olmaktan öteye geçtiğini ve kolektif ruhun, çeşitli kripto topluluklarının ortak çıkarlarının bir temsilcisi haline geldiğini savunuyor.

Bir Avalanche takipçisi olan X kullanıcısının yapmış olduğu gönderide

Avalanche Vakfı memecoin satın alacak. Bizler zincirimizde bulunan tüm memecoin’ler için en yüksek teklifi sunacağız. Şeklinde gönderi paylaştı.

Ancak, Avalanche Foundation, vakıf koleksiyonuna değersiz bir memecoin eklenemeyeceğini belirtti ve tüm eklemeler için sıkı seçim kriterlerinin uygulanacağını duyurdu.

Avalanche Foundation İçin Kriterler Nedir?

  • Öncelikli Bir Seçim Süreci
  • Topluluk İçinde Sahip Sayısı
  • Likidite Eşikleri
  • Proje Olgunluğu
  • Adil Lansman İlkeleri
  • Genel Sosyal Duyarlılık

Bu tarz içerikler başta olmak üzere çeşitli temel kriterlere dayanmaktadır.

Avalanche, tüm bu faktörleri dikkate alarak koleksiyonunu oluşturacak.

Son zamanlarda Avalanche ağında ön plana çıkan bir memecoin ise Coqinu (COQ) adlı horoz temalı bir token oldu. Token, doğası gereği değersiz olduğunu açıkça ifade ediyor ve resmi web sitesinde, coin’in “kendine özgü bir değeri olmadığı” ve herhangi bir ekibi ya da yol haritası bulunmadığı belirtiliyor.

Avalanche Tarafından Memecoin Yatırımı

CoqInu sayfasını ziyaret etmek için buraya tıklayınız.

Ancak, DexScreener verilerine göre, token, 8 Aralık’taki başlangıcından 20 Aralık’taki tüm zamanların en yüksek seviyesine kadar olan süreçte yüzde 1,47 milyondan fazla bir artış kaydetti. Avalanche’ın duyurusu, akıllı sözleşmeleri veya yazıtları destekleyen her blokzincir ağında memecoinler için piyasa çapında görülen çılgınlık döneminde geldi.

Dikkatinizi çekebilir: Avax Ekosisteminin Yeni Üyesi, Coq Inu (COQ) Nedir?

Bu süreçte bir yatırımcı, 450 dolardan başlayarak 1,5 milyon dolarlık kar elde etmeyi başardı.

Lookonchain verilerine göre, bu yatırımcı, 17,26 Avalanche token (454 dolar) kullanarak yedi farklı cüzdan aracılığıyla 4,86 trilyon COQ satın aldı. Bir hafta sonra, 1,26 milyon dolar değerindeki 32.251 AVAX karşılığında 4,61 trilyon COQ’u sattı. Şu anda yatırımcı, hala 318.300 dolar değerinde ve 250 milyar COQ’u elinde tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir