Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.430
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.430
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Google, Yeni Bir Altcoin İle ortaklığını Duyurdu!

Google, Yeni Bir Altcoin Ortaklığıyla Sarsıcı Bir İş Birliği Yaptı!

Google ile MAP Protocol arasındaki ortaklık, MAP tokeninin %17’lik artışına yol açtı. Kripto dünyasında büyüme belirtileri güçleniyor.

Kripto para alanında beklentiler artarken, yeni ortaklıklar da gittikçe yaygınlaşıyor. En son duyurulan ortaklık, Bitcoin Layer-2 MAP Protocol ve Google Cloud arasında gerçekleşti.

MAP Protocol, Google’ın bulut bilişim bölümü olan Google Cloud ile el ele verdiğini duyurarak, küresel Web3 yeniliklerini güçlendirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Google Cloud sözcüsü ise şunları söyledi:

“En son blockchain teknolojisi ile bulut bilişim platformları arasındaki iş birliği, teknolojik evrimde önemli bir adımı temsil ediyor. MAP Protokolü’nün eşler arası işlevselliğini Google Cloud altyapısıyla birleştirerek, blockchain’i yeni başlayanlar ve deneyimli geliştiriciler için daha erişilebilir hale getiriyoruz.”

Bu duyurunun ardından, MAP Protokolü’nün yerel tokeni MAP %17’ye varan bir artış yaşadı ve şu anda %5’lik bir artışla 0,037 dolardan işlem görüyor.

https://x.com/MapProtocol/status/1740675130953781281?s=20

MAP Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir