Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.616
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.616
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

PancakeSwap, Toplam Arzını %40 Azaltarak Değerini İkiye Katladı!

PancakeSwap, merkeziyetsiz borsalardan biri olarak bilinen ve son zamanlarda altcoin piyasasında dikkat çeken bir performans sergileyen CAKE token’ında önemli bir değişikliğe gitti. Dün gerçekleşen oylama sonucunda, PancakeSwap topluluğu, CAKE token’ının toplam arzını 750 milyondan 450 milyona düşürme teklifini %97,88’lik destek oranıyla kabul etti.

Dikkatinizi Çekebilir: Solana, Ethereum’u Solladı!

Bu önemli karar, CoinGecko ve CoinMarketCap gibi önemli veri platformlarının CAKE token’ının arzını 4 Ocak tarihine kadar güncellemesini bekliyor. Bu güncellemeyle birlikte, PancakeSwap’ın toplam piyasa değerinde ve token fiyatında olası etkilerin izlenmesi bekleniyor.

CAKE token’ının değeri, geçtiğimiz gün içerisinde %3,54 artarak 3,73 dolara yükseldi. Hafta boyunca ise %47,70’lik bir değer kazancı kaydeden CAKE, altcoin yatırımcıları arasında dikkat çekmeye devam ediyor.

PancakeSwap ekibinin yaptığı açıklamaya göre, CAKE token’ının arzının azaltılması deflasyon odaklı bir stratejiyi yansıtıyor. Ekip, bu adımın PancakeSwap’a daha fazla pazar payı kazandıracağına inanıyor.

PancakeSwap topluluğunun aldığı bu karar, projenin uzun vadeli sürdürülebilirliği ve yatırımcıların güvenini artırma hedefine yönelik önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Altcoin piyasasındaki bu gelişmeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

İçeriklerimiz yayınlandığı an haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir