Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.876
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.876
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kraken, Kanada İşlemlerini Askıya Alıyor!

Kraken, Kanada İşlemlerini Askıya Alıyor! Borsa, müşteri e-postalarıyla ilgili olarak aldığı bir kararla, borsa işlemlerini ve varlıklarını yakından izleyerek en üst düzeyde uyumluluk sağlamayı hedefliyor. Kraken temsilcisi, “Kripto sektöründeki en katı uyumluluk standartlarına uymak için platformumuzdaki varlıkları sürekli gözetliyoruz” ifadelerini kullandı. Sözcünün açıklamasına göre:

“Kanada’da yaşanan mevzuat değişiklikleri ve CSA ile OSC ile gerçekleştirilen kapsamlı istişareler sonucunda, yakında müşterilere yönelik USDT, DAI, WBTC, WETH ve WAXL işlemlerini askıya alacağımızı bildirdik.”

Bu tür askıya alma işlemleri, Kanadalı kullanıcılar için yeni bir durum olmayabilir, çünkü 2023 yılı boyunca benzer kararlar sıkça alındı. Coinbase, geçen Ağustos ayında USDT, DAI ve RAI işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı.

 

Bu tür zorluklar, kripto borsalarının ülkeyi terk etmelerine yol açtı. Binance, ülkeden çekilmeye karar verirken, OKX de Haziran ayında ülkedeki faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı. Şu an için Kraken’ın benzer bir karar alma niyetinde olduğu görülmüyor.

Dikkatinizi çekebilir: Toobit Borsası Kullanarak Nasıl Bitcoin Alınır?

E-postaya göre, 30 Kasım itibarıyla ilgili varlıklara dair mevduat ve ticaret işlemleri sona erecek. Ardından 4 Aralık’tan itibaren kullanıcılar, artık ilgili varlıklardan para çekemeyecekler. Kraken Kanada işlemlerini askıya alırken bunun politikalara uygun olması gerekçesiyle aşamalı bir şekilde çıkışı gerçekleştirecektir.

E-postanın son bölümünde, 5 Aralık itibarıyla geriye kalan tüm varlıkların, “mevcut piyasa kuru” üzerinden ABD dolarına dönüştürülerek kullanıcıların hesaplarına aktarılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir