Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.888
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.888
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Hedera, Ekosistem İçin 408 Milyon Dolarlık Hbar Tahsisini Onayladı

Hedera ağının yönetim birimi olan Hedera Konseyi 4,86 milyar dolarlık tahsisi onayladı. Paylaşılan bir blog yazısında Konsey, Hedera ağını geliştirmek için 4,86 milyar HBAR (408,2 milyon dolar) tahsis etme kararını duyurdu.

Bu tahsisin aslan payı, özellikle 4,248 milyar HBAR, HBAR Vakfı, Hashgraph Derneği ve DLT Bilim Vakfı dahil olmak üzere mevcut girişimlere yönlendirilecek.

Bu gelişme, ağdaki 33 milyardan fazla gerçek dünya işlemiyle karakterize edilen 2023 performansının ardından tabanını güçlendirme hedefiyle uyumlu. Ekosistem büyümesini desteklemenin yanı sıra, belirlenen HBAR’ların toplam 614,06 milyonluk bir bölümü, Hedera Konseyi’nin operasyonel maliyetleri ve gelecekteki token alıcıları için erken basit anlaşmanın telafisi için kullanılacak.

Konseyin mali işler sorumlusu Betsabe Botaitis, bir paylaşımında HBAR Vakfı ve Hashgraph Derneği hibelerinin ilk çeyrekte ödenmesinin planlandığını söyledi.

Ayrıca Botaitis, ekosistem ortaklarının Hedera’nın hızla benimsenmesini artırmada oynadığı hayati rolün altını çizdi ve şöyle ifade etti: “Sağlam bir şekilde kurulan bu temel ile Konsey, bu yeni hibeler aracılığıyla ağ gelişimini ve kullanımını desteklemeye devam etmekten mutluluk duyuyor.”

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

HBAR Vakfı ve Algorand Vakfı, 11 Ocak’ta Hedera ve Algorand ekosistemlerinin önde gelen isimleri aracılığıyla DeRec Alliance’ı duyurdu. İttifak, dijital varlıklar için merkeziyetsiz bir kurtarma sistemi oluşturmayı amaçlıyor.

İki DeFi yöneticisine göre DeRec Alliance, geleneksel Web2 deneyimleriyle uyumlu hale getirilerek dijital varlıkların güvence altına alınması ve kurtarılması sürecini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir