Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.594
% 3.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.594
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Binance Labs Yatırımlı 5 Proje !

Binance Labs

Binance Labs tarafından yatırım alan projeler arasından 5 adet seçtik. Bu projelerden airdrop alabilir miyiz? Airdrop için neler yapmalıyız?

Binance Labs projelere yatırım yaparken bir çok inceleme şekillerine sahiptir. Öncelikle güvenlik ön plandadır.

Sizler için yapacağımız bu işlemleri kendi cüzdanlarımızla da yapıyoruz. Bu yazıda geçen projeler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Binance Labs nedir?

Binance Labs, daha geniş blockchain ekosisteminin büyümesine yardımcı olan endüstri projelerine fon sağlayarak uygun blockchain girişimcilerini, startupları ve toplulukları belirler, onlara yatırım yapar ve güçlendirir.

Bu noktada Binance Labs, ekosistemdeki başarılı startupların hak ettikleri değere ulaşabilmeleri için gerekli desteği sağlayarak, startupların ekosisteme katkıda bulunmasına yardımcı olma konusunda önemli bir rol oynuyor.

Binance Labs

SkArk Chronicles

SkArk Chronicles, kullanıcıların üye olabileceği, çeşitli aktivitelerle üyelik puanları kazanabileceği ve bu puanları kullanarak NFT elde edebileceği bir platformdur.

SkArk Chronicles

SkArk Chronicles kaydı için buraya tıklayınız.

SkArk Chronicles için yapmamız gerekenler aslında çok basit. Siteye girdikten sonra sağ üst tarafta hem e-mail adresinizle hem de cüzdanınızla bağlanabiliyorsunuz. Ardından Metamask adresinizde opBNB ağında BNB göndermelisiniz ve siteye girerken bu ağda olduğunuza dikkat edin.

Web siteye girdiğinizde cüzdanlarınızı bağladıktan sonra ”explorer” diyerek fee ücretini ödüyorsunuz. Fee ücreti 1-2$ arası makul fiyatlarda bir ücret çıkıyor. SkyGate coinini kazanmak için günlük kontrol, arkadaş daveti ve en önemlisi projenin twitter sayfasını takip edip yapılan gönderileri beğenip yorum atarken @SkyarkS ve $SAC etiketlerini mutlaka kullanın.

MyShell

MyShell bir yapay zeka projesidir. Bünyesinde bir çok çeşitlendirilmiş yapay zeka bulunuyor. Birisine kod yazdırırken başka bir tanesine ödevinizi yaptırabilirsiniz.

Binance Labs

MyShell kaydı için buraya tıklayınız.

MyShell için yapmamız gerekenler aslında çok basit. İlk olarak twitter, telegram gibi kanallarımızı bağlamalıyız. Ardından günlük 3-5 dakika ayırarak verilen günlük görevleri yapmalıyız. Görevlere örnek verecek olursak “falanca yapay zekaya gidin ve bir şeyler sorun” şeklinde oluyor. Bu görevlerden Shell Point kazanıyoruz. Sezon sonunda bu pointleri Shell coine çeviriyoruz. Şu anda 6. sezondayız bitmesine 4 gün var acele etmelisiniz.

Profile kısmından twitter discord bağlayıp rewards kısmından görevleri yaparak puan toplayabilirsiniz. Günlük olarak uğrayıp puan toplayabilirsiniz.

Ultiverse

Ultiverse bir oyun projedir. “Play to Win” olarak adlandırılan bu tarz projelerde marketten bir NFT alıp kazanmaya başlarsın. Yine bizim burada ki amacımız henüz daha coini çıkmamış olan bu projeden Airdrop almak.

Binance Labs

Ultiverse kaydı için buraya tıklayınız.

Ultiverse için yapmamız gerekenler aslında çok basit. Siteye girdikten sonra sizlerden bazı bilgiler isteyecektir “kullanıcı adı, mail adresi vs…” bu bilgileri girdikten sonra kayıt ol butonuna tıklıyoruz. Giriş işlemi gerçekleştikten sonra “Kişisel Bilgiler” yazan yere gelip gerekli olan twitter, discord gibi kanallarımızı bağlamalıyız. Bu işlemleri yapmanın ardından artık günde 1-2 dk uğrayıp “Görev” yazan kısma tıklayıp üst kısımdan akan görevleri yapmak.

Gomble Games

Gomble Games bir oyun projedir. “Play to Win” olarak adlandırılan bir oyun türüdür. Kendi internet sayfalarından da göreceğimiz üzere bir Airdrop işlemleri var ve bu devam etmekte.

Gomble Games

Gomble Games kaydı için buraya tıklayınız.

Gomble Games için yapmamız gerekenlerde aslında çok basit. Bizlere verilen twitter görevleri var. Bu görevleri yaparak ekstra puanlar kazanabiliriz. Bunların dışında en önemlisi buraya da hergün uğrayıp günlük kontrolümüzü yapmalıyız.

Web3Go

Web3Go bir yapay zeka projesidir. Bünyesinde yüzlerce yapay zekayı bir arada bulundurur.

Web3Go

Web3Go kaydı için buraya tıklayınız.

Web3Go için yapmamız gereken ilk iş “Passport Mint” olacak. Bunun için siteye giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta bulunan altın yaptağa tıklayıp çıkan NFT’yi mintleyelim. Mintleme işlemi bittikten sonra aşağı kısımda günlük görevler, quizler ve günlük kontrol işlemleri ortaya çıkacaktır. Bu işlemleri yapmayı kesinlikle unutmayalım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir