Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.590
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.590
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Labs’tan Web3 Platformuna Büyük Yatırım !

Web3 Binance

Web3 sosyal medya platformu Sleek, tohum finansman turunda 5 milyon dolar topladı ve bu sayede değerlemesini 50 milyon dolara çıkardı. Cuma günü yapılan açıklamaya göre, yatırımcılar arasında Binance Labs, Shima Capital, Spartan Group, Sembolik Sermaye, Market Across ve Big Brain Holdings bulunmaktadır.

Sleek’in kurucu ortağı Tania Tse, finansmanın Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) aracılığıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Blockchain tabanlı Web3 sosyal medya platformu Sleek, 5 milyon dolarlık tohum finansmanı ile birlikte 50 milyon dolarlık bir değerlemeye ulaştı. Binance Labs, Shima Capital, Spartan Group, Symbolic Capital, Market Across ve Big Brain Holdings gibi önemli yatırımcıların katılımıyla gerçekleşen tur, Sleek’in güçlü yatırım ve büyüme potansiyelini vurguluyor.

Sleek, kullanıcılarına kartlar ve bir Telegram botu aracılığıyla etkileşimli bir deneyim sunarak, blockchain teknolojisini sosyal bağlantılar kurmak için kullanıyor. Platform, lansmanından bu yana 15.000’den fazla kart satışı gerçekleştirdi ve 300.000’den fazla bağlantıya destek oldu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir