Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.402
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.402
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Hedera İlk NFT Dalgası için Hazırlıklara Başladı

Hedera

Hedera ilk NFT Dalgasından Yararlanmak İstiyor

Hedera NFT pazarındaki rekabeti daha sıkı hale getirmek için yeni açık kaynaklı NFT madencilik platformu olan Mintbar’ın lansmanını duyurdu.

Duyuruya göre Mintbar, Hedera kullanıcılarının NFT’leri kolay, hızlı ve uygun maliyetli bir şekilde basmasına olanak tanıyacak. Bu durum NFT performansı açısından ağ için önemli bir girişimdir.

Mintbar girişimi Hedera’nın NFT talebini daha fazla canlandırmasına yardımcı olabilir. Ağın NFT ölçümleri, NFT işlem sayılarının ve hacminin düşüşte olduğunu ortaya koyuyor. Yılın ikinci yarısında, yılın ilk yarısına göre önemli ölçüde NFT hacimleri düşmüş durumda.

Bu tür bir geliştirme , ağ için daha fazla fayda sağlayabilir mi? 

Gelişmenin sesinin duyurması ve büyük ölçüde işe yaraması, teoride yerel token HBAR için daha yüksek talep anlamına gelir. Hedera güçlü bir NFT performansı elde etmeyi başarırsa muhtemelen üzerindeki talebinde artabileceğini söyleyebiliriz.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir