Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.167
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.167
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Hedera Hashgraph (HBAR) Token Neden Yükseliyor

Hedera Hashgraph (HBAR) Token Neden Yükseliyor

ABD Merkez Bankası’nın anlık ödeme sistemi FedNow, Hedera Hashgraph üzerine inşa edilen Dropp mikro ödeme platformunu hizmet sağlayıcılar listesine ekledi.

Bu duyurunun ardından HBAR token %16’lık bir yükseliş kaydetti.

Hedera (HBAR) Token Neden Yükseliyor

ABD Federal Rezerv‘in (Fed) anlık ödeme hizmeti, 20 Temmuz’da resmi olarak anlık ödeme hizmeti olan FedNowa start verdi.

Banka ve kredi kuruluşlarının, artık istedikleri zaman para transferi yapmak için kullanabilecek oldukları FedNow’a Hedera Hashgraph üzerine inşa edilen Dropp mikro ödeme platformunu hizmet sağlayıcılar listesine ekledi.

Bu gelişmenin sayesinde mikro ödeme hizmetleri arayan banka ve diğer finansal hizmet şirketleri, FedNow aracılığıyla anlık ödemeler için Hedera’nın Dropp platformunu kullanabilecek.

Bununla birlikte HBAR, USD ve USDC‘nin ardından hizmet sağlayıcıları listesine giren üçüncü varlık oldu.

Bu gelişmelerin ardından HBAR hızlı bir yükseliş kaydederek %16 yükseldi. HBAR fiyatı, son bir ay içerisinde %28’e yakın değer kazandı.

Meta şirketi tarafından oluşturulan Threads adlı platformda da artık sizlerle birlikteyiz, takip etmek için buraya tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir