Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.781
% 1.23
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.781
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Livepeer (LPT) Fiyatı Göz Kamaştırıcı Yükselişle Şaşırtıyor

Livepeer LPT fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Merkezi olmayan ilk canlı video akış ağı protokolü (LPT), geçen gün %33 oranında değer kazandı. Bu artışın nedeni, LPT fiyatının düşebileceğini düşünen birçok tüccarın short pozisyonlarını kapatmalarıdır. Ve daha yüksek seviyelerden tokenlerini geri almaları oldu.

Kısacası, short baskısının ardından yaşanan bu yükseliş, LPT‘nin değerindeki artışın ana itici gücü oldu. Açığa satış sıkışıklığı ise, LPT altcoin vadeli işlem sözleşmelerinin vadeli işlem piyasasında son derece negatif bir orana sahip olduğunu gösteriyor.

Veriler, Skew, Binance, OKX, Bybit gibi büyük borsalardan gelmektedir. Ve LPT vadeli işlemleri için yıllık %2.000‘den daha fazla negatif oran tespit edilmiştir. Bu da kısa vadeli yatırımcıların, sözleşmelerini yenilemek için yüksek bir prim ödemesi yapmak zorunda olduğu anlamına gelir. Uzun vadeli yatırımcıların tokenlerini ödünç vererek yüksek getiri elde edebileceği anlamına gelmektedir.

Binance platformundaki Livepeer kalıcı sözleşmelerinin işlem hacmi de son 36 saat içinde hızla arttı. 1,99 milyar dolar seviyesine ulaştı. Bu miktar, Binance’teki tüm kripto para birimleri arasında birinciliği elde etti. 1,98 milyar dolarlık BTC kalıcı sözleşme işlem hacmini geride bıraktı.

LPT Fiyat Teknik Analizi

"(LPT) Livepeer Fiyatı Göz Kamaştırıcı Yükselişle Şaşırtıyor

7 Ağustos‘ta gerçekleştirdiğimiz Livepeer analizinde, belirttiğimiz gibi düşen kanal formasyonu göze çarpıyordu. Ardından, LPT, bu düşen kanalı yukarı yönlü kırarak 7.36$ direncini destek olarak kullanmaya çalıştı.

Bu seviyede güç toplamaya başlayan Livepeer, ardından bir sonraki direnç olan 10$ seviyesine doğru yükselmeye devam etti. Ancak, kısa bir süre içinde yüksek short işlemlerinin açılması nedeniyle sert bir düşüş yaşandı. Bu ani düşüş, önceden bahsettiğimiz düşen kanalın üst bandına yerleştirilen stop loss seviyelerinin tetiklenmesine yol açtı.

Stop loss seviyeleri tetiklendikten sonra, LPT hızla yükselerek 7.36$ direnç seviyesinin üzerinde güç toplamaya başladı. Gelecekte, kripto piyasalarında olumsuz bir durum yaşanmazsa, Livepeer‘ın 10.31$ seviyelerine kadar yükselme potansiyeline sahip olduğunu öngörüyoruz. LPT, bu bölgede yatay bir seyir izlemeyi başarırsa. Hızla ilerleyerek 22$ hedefine doğru ilerlemeye devam eder.

Ancak, LPT sert bir satış baskısıyla karşılaşırsa, şu anki 7.36$ destek seviyesi. Ve düşen kanalın alt bandı üzerinde günlük mum kapatılmadıkça büyük bir sorun yaşanmayabileceğini düşünüyoruz. Eğer bu seviyenin altında bir mum kapanışı gerçekleşirse, LPT 5.57$ destek seviyesine düşüş gösterebili. Sonrasında 4.26$ destek seviyesine kadar gerileyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir