Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.350
% 0.25
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.350
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Livepeer LPT Nedir Neden Yükseliyor

Livepeer fiyat analizi, grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Livepeer Nedir

2017 yılında başlatılan Livepeer, Ethereum blok zinciri üzerinde tamamen merkeziyetsiz bir canlı video akış ağı protokolüdür. Platform, YouTube ve Twitch gibi merkezi yayın çözümlerine alternatif olarak düşünüldü. Ekonomik açıdan verimli bir blok zinciri tabanlı çözümdür.

Livepeer, canlı video akışı endüstrisine taze bir yaklaşım getirerek, yayıncıların içeriklerini platforma yüklemelerini, içeriklerini dönüştürmelerini ve kullanıcılara ve akış platformlarına dağıtmalarını sağlar. Böylece, ademi merkeziyetçilik ve ekonomik verimlilik sağlanır.

  • Kurucusu ve kuruluş yılı: Doug Petkanics ve Eric Tang / 2017
  • Blok zinciri: Ethereum
  • Toplam arzı: 28,627,902 LPT
  • Dolaşımdaki arzı: 28,627,902 LPT
  • Maksimum arzı :

Livepeer nedir

Livepeer, Ethereum blok zinciri üzerine kurulduğundan, değiştirilmiş bir yetkilendirilmiş pay ispatı (DPoS) konsensüs mekanizması kullanır. DPoS mekanizmasında madencilik yerine, yeni blokların doğrulaması stake edilen coin miktarına dayalı olarak gerçekleşir.

Bu, Livepeer‘ı Bitcoin‘den ayıran bir özelliktir. Bitcoin’in çalışma kanıtı (PoW) mekanizması büyük enerji ve hesaplama gücü gerektirirken, DPoS sistemleri çevre dostu ve ölçeklenebilir bir yapı sunar. Livepeer, zaten Ethereum’un olgun DApp ekosisteminden yararlanarak ağın kullanılabilirliğini daha da artırır.

Livepeer Düşen Kanal

"</p

LPT grafiğine yakından baktığımızda, belirgin bir düşen kanalın oluştuğunu gözlemleyebiliriz. Bu düşen kanalın üst bandı genellikle güçlü bir direnç gösteriyor. Orta bandı akümülasyon dönemlerinde dip ve tepeler oluşturarak devam ettiğini görüyoruz. Grafiği detaylı incelediğimizde , ikili dip formasyonunun meydana geldiğini gösteriyor. Bu formasyonun ardından kanalın orta bandının kırılmasıyla birlikte sert bir yükseliş eğilimi gözlemlenmiştir. Ancak, bu yükseliş trendinin devam edebilmesi için LPT‘nin 5.57$ seviyesinin üzerinde kapanışlar gerçekleştirmesi gerektiği görülmektedir.

Eğer bu kapanışlar başarılı bir şekilde gerçekleşirse, kanalın üst direncine doğru bir yükseliş gözlemlenebilir. Ancak, bu yükselişin güçlü bir momentumla desteklenmediği takdirde, kanalın kırılamayacağı ve tekrar 5.57$ seviyelerine geri çekilebileceği ihtimali akılda tutulmalıdır.

LPT‘nin yükseliş eğilimi sürdüğünde, 7.36$ ile 10.31$ bölgesi arasında yatay bir hareket beklenmelidir. Bu aşamadan sonra ise hızlı bir atakla 22$ seviyelerine doğru bir yükselişin mümkün olabileceğini düşünüyoruz. Ancak, bu yükseliş senaryosunun gerçekleşebilmesi için genel kripto piyasasının olumlu bir görünüme sahip olması gerekmektedir. Aksi takdirde, yükselişler sadece geçici olarak kalır. Sağlam yükselen trend formasyonları oluşturamaz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir