Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.139
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.139
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

GRVT Nedir?

GRVT

GRVT hızlı, güvenli ve özel bir hibrit borsa oluşturmak için Validium teknolojisinden yararlanan yeni bir kripto projesidir.

Eğer kripto ticareti yapmak için güvenilir ve ölçeklenebilir bir çözüm arıyorsanız, Validium teknolojisini kullanan ilk proje olan GRVT’yi denemelisiniz. GRVT, sadece bir borsa değil; hız ve güvenlik konularında herhangi bir ödün vermeden, kendi denetiminiz ve gizliliğinizle işlem yapmanıza olanak tanıyan bir Hibrit Borsa olarak öne çıkıyor.

Validium Nedir?

Validium, işlemlerin ana blok zinciri üzerinden yürütülmesine ve doğrulanmasına imkan veren, tıkanıklığı azaltan ve gizliliği artıran bir Layer 2 ölçeklendirme çözümüdür. Validium, işlemlerin ana zincirde kaydedilmemiş olmasına rağmen doğruluğunu ve güvenliğini sıfır bilgi kanıtlarıyla sağlamak için çalışır. Bu sayede, Validium her iki dünyanın en iyi özelliklerini sunuyor bunlar zincir dışı verimlilik ve zincir içi güvenliktir.

GRVT Nedir?

GRVT Nedir?

GRVT, merkezi olmayan borsaların kendi kendini saklama özellikleriyle merkezi borsaların verimliliğini sunmayı amaçlayan hibrit bir kripto borsasıdır. Bu hibritlik zincir dışı sipariş eşleşmeleri ve zincir içi uzlaşmaların bir karışımı ile sağlanacak. Ticaret emirleri, GRVT’nin saniyede 600.000 işlem hızına ve iki milisaniyenin altında gecikme süresine sahip olan merkezi limitli emir defteri aracılığıyla zincir dışı olarak hızlı bir şekilde eşleştirilecek. Alım satımlar daha sonra şeffaflık ve doğruluk için yüksek performanslı bir Layer-2 blok zinciri olan zkSync Era üzerinde konuşlandırılan akıllı sözleşmeler tarafından kolaylaştırılan zincir üzerinde sonlandırılacak.

GRVT’nin Binance ve OKX gibi merkezi borsalarla doğrudan rekabet edeceğini ileri sürüyorlar. Platformun Ocak ayında kripto kalıcı vadeli işlemler ve opsiyon ticaretiyle başlayacağını ve spot ticaret desteğinin Nisan ayı civarında ekleneceğini söylüyorlar.

GRVT Nasıl Çalışır?

Üçüncü bir tarafa güvenmenize veya bilgisayar korsanlığı veya hırsızlık konusunda endişelenmenize gerek yok. Ayrıca gizlilik içinde işlem yapabilirsiniz; bu, işlemlerinizin GRVT dahil hiç kimse tarafından görülemeyeceği anlamına gelir. Validium’un zincir dışı ölçeklenebilirliği sayesinde hızlı ve ucuz ticaretin keyfini çıkarabilirsiniz. Validium’un zincir üstü doğrulaması sayesinde güvenli bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

Airdrop İhtimalli GRVT Borsası

Henüz daha ortaya yeni çıkmış bu borsaya ilk kayıt olanlardan olup olası bir airdrobu kovalayacağız. İlk hesap açılımında ekstra 10 GRVT kazanmak için davet linkimizi kullanabilirsiniz.

GRVT
Açılan ekranda “PERSONAL” yazan kısma tıklıyoruz.
  • Açılan ekranda mail adresinizi girin
GRVT Nedir?
Son adımda kalan bilgilerinizi girip aşağıdaki kutucuğu işaretleyelip “Create Account” kısmına tıklayalım.
  • Son adımda girmiş olduğumuz mail adresine bir doğrulama gelecek onu onaylayıp giriş yapmış olacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

GRVT Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir