Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX, Hindistan’da Hizmet Vermeyi Planlıyor

Kripto borsası Okx, düzenleyici belirsizliklere rağmen Hindistan’a girmeyi ve yerel personeli işe almayı planlıyor.

OKX’in pazarlama şefi Haider Rafique, Hindistan’ın geliştirici topluluğundan yararlanarak cüzdan hizmetlerini genişletmeyi planladığını söyledi. Ayrıca Okx’in şu anda ülkede yaklaşık 200.000 cüzdan kullanıcısına sahip olduğunu ekledi. Cüzdan sayısına göre, Hindistan’daki web3 kullanıcılarının yaklaşık %5’i anlamına geliyor.

Rafique, düzenleyicilerin fiat rampaları olan yerler hakkında daha fazla endişe duyduğunu, “bunu yapıyoruz ancak bunu Hindistan’da sunmuyoruz” dedi. Ayrıca Hindistan bir kripto düzenleyici çerçeve başlattıktan sonra “öncü olmak istiyoruz” dedi .”

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Düzenleyici Sorunu

Okx Hindistan‘da ki görünüm konusunda iyimser görünse de ülkedeki mevzuat belirsizliği sürüyor. Ülkedeki yetkililer kripto para birimini açıkça yasal ilan etmedi. Bununla beraber geçtiğimiz yıl ağır vergiler getirdi.

Bu yılın başında, G20 ülkeler grubunun başkanı olan Hindistan, kripto paralar için küresel olarak koordine edilmiş kuralların geliştirilmesine yönelik bir önerge notu yayınladı.

Hindistan Times’a göre, Temmuz ayında Hindistan Yüksek Mahkemesinin Birlik Hükümetine kriptoyla ilgili ceza davalarını soruşturmak için federal bir kurum kurmayı planlayıp planlamadığını kaydetmesi yönünde talimat verdiği bildirildi. Ülkede her ne kadar kripto paralar ile ilgili belirsiz bir tutum sergilese de Hindistan Merkez Bankası dijital rupi olarak adlandırılan merkez bankası dijital para birimini incelemeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Okx Borsasına kayıt olmak için buraya tıklayıp kayıt olabilirsiniz. Ayrıca birçok indirim ve fırsatlardan anında faydalanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir