Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.051
% 3.51
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.051
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

OKX Borsasında Sui Ön Satışına Nasıl Katılrım?

OKX Sui Ön Satış

Kripto para borsası OKX SUI token ön satış işlemi hakkında ki detayları açıkladı. OKX borsasında Ön satış süreçlerine nasıl katılırım?

Kripto para piyasalarında uzun bir zamandır beklenen Sui Ön satış yapacağını duyurdu. Ön satış yapılacak 3 borsadan biri olan OKX, Sui ön satış sürecine dair detayları paylaştı.

OKX Borsasında Ön Satışlara Nasıl Katılırım?

OKX kullanıcılarına stratejilerini optimize etmelerine yardımcı olmak için yüzlerce token ve vadeli işlem çifti ile al-sat imkanı sağlayan aynı zamanda 100’den fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya hizmet veren bir kripto para borsasıdır.

OKX borsasında güvenli bir şekilde Ön satış fırsatlarından faydalanabilmeniz için adınıza tanımlanmış KYC onaylı bir OKX borsası hesabınız  olması gerekmekte. Sizlerin halihazırda bir OKX hesabınız yoksa indirimli kayıt linkimizle kaydolabilir ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için OKX Borsası Kayıt İşlemleri Ve Kullanım Detayları! yazımıza göz atabilirsiniz.

Bilindiği üzere Sui iki farklı Ön satış süreci duyurdu. Bunlardan ilki topluğua destek verenler için indirimli ön satış süreci iken bir diğeri borsaların düzenlediği ön satışlar.

OKX Sui Ön Satış Detayları

OKX borsasın Sui ön satışına katılmak için yapılmasına gerekler biri Borsanın yerel tokenii olan OKB tokeni tutmak. Kullanıcılar, 3 günde her 5 adet OKB Tokeni ile 1 bilet hakkı kazanacak. Ön satış ile toplam 225 milyon SUI token dağıtılacak. Bu tokenlerin kilitleri 1/13’ü listelenme anında açılacak. Geriye kalanların kilidi ise her ay %7.7 şeklinde açılacak.

OKX Sui

Kullanıcılar, 3 günde her 5 adet OKX Tokeni ile 1 bilet hakkı kazanacak. Gerekli ekran görüntüleri ise 19 Nisan 2023, 19:00 tarihinden itibaren alınmaya başlayacak. Ön Satış ise 23 Nisan 2023, 05:00’da başlayacak.

OKX, İndirimli Sui Ön Satış Detayları

Kripto borsası OKX’te Sui Topluluk Satışı yani indirimli ön satış için detaylar şu şekilde;

  • Ön Satış Fiyatı: 0.03$
  • Alım Hakkı: 1500 SUI
  • TGE: %100
Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

OKX Borsasında Sui Ön Satışına Nasıl Katılrım?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir