Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.851
% 5.20
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.851
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

OKX Borsası Kayıt İşlemleri Ve Kullanım Detayları!

OKX Borsası

Dünyanın önde gelen kripto para borsası OKX, kullanıcıların stratejilerini optimize etmelerine yardımcı olmak için yüzlerce token ve vadeli işlem çifti ile al-sat imkanı sağlar. Ayrıca, 100’den fazla ülkede milyonlarca kullanıcıya hizmet veren, işlem hacmi bakımından en büyük dijital varlık borsalardan birisidir.

2017 yılında kurulan OKX, yeni nesil finansal ekosistemi inşa etmek için blok zinciri teknolojisini benimseyen Seyşeller’de kayıtlı bir kripto para borsasıdır.

OKX borsası, kullanıcıların dijital varlıklarının alım ve satım işlemleri ile ticarette bulunmalarını ve yatırımlarını saklamasını oldukça kolay bir ara yüz yardımı ile sunmaktadır. Bu şekilde kullanıcılar, hem al sat işlemleri ile kazanç sağlayabilir hem de uzun vadeli olarak yatırımlarını bekletebilir.


OKX Borsası ile gerçekleştirebileceğiniz bir çok işlem mevcuttur. İşte bunlardan bazıları:

OKX Merkezi Borsası (CEX)

OKX merkezi borsası, fiat para yatırma işlemlerine ve dijital varlıkların merkezi bir platformda alım satımına olanak sağlayan bir platformdur.

CEX platformunda, tüm fiat veya kripto para birimleri titizlikle takip edilmekte ve güvende tutulmaktadır. CEX, bankalardaki hesaplarınızın güvende tutulması gibi varlıklarınızın ve fonlarınızın güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. OKX merkezi borsası, yatırımcıların Bitcoin ve Ethereum gibi 350’den fazla dijital para birimiyle işlem yapmalarına izin vermektedir.

CEX’e kayıt olduktan ve bir hesap oluşturduktan sonra, yatırımcılar herhangi bir ücret ödemeden doğrudan fiat para birimiyle kripto para satın alabilirler. Ayrıca spot ticaretin yanı sıra, yatırımcılar belirli bir varlığı önceden belirlenmiş bir fiyat karşılığında gelecekte alma veya satma kontratlarına erişebilirler.

Binance ve Crypto.com gibi diğer kripto para borsalarına benzer bir yapıya sahip olan OKX CEX, yatırımcıların varlıklarını platformda tutmalarına ve kripto para ticareti yapmalarına olanak tanır.

OKX Merkeziyetsiz Borsası (DEX)

Merkezi borsadan farklı olarak, OKX DEX’in varlıkları platformda tutmadığını ve yatırımcıların kripto para cüzdanlarında sakladıkları varlıklar üzerinde tam kontrole sahip olduğunu fark etmiştir. OKX DEX, yatırımcıların OKX hesabına ihtiyaç duymadan kripto para ticareti yapmalarını sağlamaktadır. Alım satım, fiat para birimleri yerine kripto para birimleri arasında gerçekleşmektedir.

Kullanıcılar, MetaMask veya OKX’in kendi cüzdanı gibi bir kripto para cüzdanı kullanarak OKX DEX ile bağlantı kurabilirler. OKX DEX, Türkiye’deki yatırımcılar için erişilebilir olması ve yatırımcıların isteklerine göre OKX CEX (Merkezi Borsa) veya OKX DEX (Merkeziyetsiz Borsa) üzerinden kripto para ticaretine başlayabilecekleri seçenekler sunması açısından önemlidir.

OKX Borsası Avantajlar Nelerdir?

  • Platform, hem para yatırma hem de çekme işlemleri için birçok farklı yöntem sunmaktadır.
  • Ayrıca, piyasa ortalamasının altında işlem komisyonları ile kullanıcılarına ekonomik bir seçenek sunmaktadır.
  • Tamamen işlevsel bir mobil uygulama da mevcuttur ve farklı para birimlerini ve ödeme yöntemlerini kabul etmektedir.
  • Güvenlik açısından, platform kullanıcılarına en üst düzeyde hizmet sunmaktadır.
  • Ayrıca, en hızlı ve en iyi kanallardan fiyat karşılaştırmaları sunarak kullanıcılarına mükemmel bir deneyim yaşatmaktadır.

Bu özellikleri sayesinde platform, müşterilerine yüksek bir güvenlik ve memnuniyet sağlamaktadır.

OKX Borsası İşlem Ücretleri

Platform birden fazla kripto para üzerinden ve çeşitli alım satım imkanları sunduğu için alınan ücretler de yatırım türüne göre değişiklik göstermektedir. OKX ile yapacağınız kripto para ticaretinde esas olarak üç ücret vardır.

  • Spot İşlem Ücretleri – Dijital varlıkların gerçek zamanlı alım satımlarında ortaya çıkan ücrettir.
  • Vadeli İşlem Ücretleri – Dijital varlıkların gelecekteki fiyat hareketleri üzerinde yapılan işlemlerde kesilen ücrettir.
  • Opsiyon Ücretleri – Opsiyonel ticaret yapıldığı durumlarda kesilen ücrettir. Opsiyon satın almak, dijital varlığı gelecekte belirli bir fiyattan satın alma hakkını verir ancak o tarihte alım yapmak zorunlu değildir.

okx borsası işlem ücretleri

OKX Arayüzü ve Kullanım Kolaylığı

Dünyanın en büyük kripto para platformlarından biri olan OKX, kullanımı kolay ve anlaşılır bir işlem platformu sunarak 20 milyondan fazla aktif kullanıcıyı kendine çekmektedir. Kısa sürede OKX’ e üye olup KYC işlemlerinizi gerçekleştirerek para yatırıp bu merkezi borsada işlem yapmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca platform yeni başlayan yatırımcıları desteklemek için çeşitli kolaylıklar sunmaktadır. Arama çubuğunda bulunan liderlik tablosu sayesinde, platformdaki en iyi portföyleri görebilirsiniz.

okx borsası

İşlem yapılabilecek en iyi kriptolardan haberdar olmak için diğer kullanıcıların hesaplarını takip edebilir ve yatırım getirilerini görüntüleyebilirsiniz.

Eğer kripto dünyası hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz ” OKX Akademi ” platformunu mutlaka ziyaret etmelisiniz. Bu bölümdeki makaleler ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca, yeni oluşan trendlere, analizlere ve kripto dünyasından haberlere de ulaşabilirsiniz.

OKX Borsası Ticaret Araçları

Staking

En iyi kripto staking platformlarından biri olan OKX, esnek ve kilitli staking seçenekleriyle yüksek getiri sunar.

OKX Staking aracı ile bir kripto para zincirinin operasyonlarını desteklemek için kripto paralarınızı cüzdanınızda belirli süre kilitleyip harcamadan veya transfer etmeden tutarak pasif gelir elde edebilirsiniz.

Staking User Guide (Web) – Help center

Kripto Ticaret Botu

OKX, dünya genelindeki kripto para ekosistemlerinin önde gelen isimlerinden biridir ve kapsamlı bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Alım satım çiftlerinin yanı sıra, DeFi teklifleri ve pasif gelir elde etme fırsatları gibi birçok farklı hizmet sunmanın yanı sıra, OKX ayrıca özelleştirilebilir bir alım satım robotu ile farklı otomatik ve manuel alım satım stratejilerinden yararlanmanıza olanak tanımaktadır.

OKX’nin alım satım robotu, alım satım işlemlerinizi otomatikleştirerek piyasa dalgalanmalarından faydalanmanıza yardımcı olur. Robotu kullanarak, piyasada meydana gelen hızlı fiyat hareketlerine hızlı bir şekilde tepki verebilir ve anlık kar elde edebilirsiniz. Ayrıca, robotun otomatik alım satım stratejilerini kullanarak, manuel olarak yapabileceğiniz işlemleri de otomatik hale getirebilirsiniz.

OKX BORSASI

OKX’nin alım satım robotu, kullanıcıların farklı stratejileri uygulayabilmesine olanak tanır. Robotun özelleştirilebilirliği sayesinde, kullanıcılar belirli bir stratejiyi seçebilir veya kendi stratejilerini oluşturabilirler. Bu stratejiler, kullanıcının risk toleransına ve yatırım hedeflerine göre ayarlanabilir.

OKX’nin alım satım robotu, kullanıcıların piyasa analizlerini yapmalarına da yardımcı olur. Robot, piyasa verilerini analiz ederek, kullanıcılara alım satım işlemleri hakkında tavsiyeler sunar. Bu sayede, kullanıcılar daha bilinçli ve doğru kararlar verebilirler.

Copy Trading İşlemleri

OKX olarak OKX’in Sosyal Alım-Satım İşlemleri kapsamında, sizlere yepyeni bir al-sat deneyimi sunacak olan yeni Copy Trading aracımızı sunuyor olmaktan heyecan duyuyoruz. OKX’in Copy Trading Platformu sayesinde en iyi işlem stratejilerinizi paylaşarak kâr elde edebilir veya dünyanın dört bir yanındaki profesyonel yatırımcıların, 600’den fazla işlem çifti ile yaptıkları işlemleri kopyalayabilir ve böylece alım-satım yapmayı onlardan öğrenebilirsiniz.

OKX Borsası Futures hakkında detaylı bilgi edinmek için ve gelişmeleri takip etmek için OKX Borsası Futures grubuna katılın.

OKX Borsası Kayıt İşlemleri

OKX borsasında güvenli bir şekilde al-sat işlemleri yapıp bir çok fırsattan faydalanabilmeniz için adınıza tanımlanmış KYC onaylı bir OKX borsası hesabınız  olması gerekmekte. Sizlerin halihazırda bir OKX hesabınız yoksa indirimli kayıt linkimizle kaydolabilir ve bir çok fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Dikkatinizi çekebilir : Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

okx borsası

İndirimli kayıt linkimizle kayıt ana sayfasına ulaştıktan sonra e-posta ile hesap oluşturmak için e-posta adresinizi yazın veya telefonla hesap oluşturmak için telefon ile giriş yap bağlantısına tıklayın ve ardından telefon numaranızı girin. En az 6 karakterden oluşan ve en az 1 küçük harf, 1 büyük harf ve 1 sayı içeren şifrenizi oluşturun. Aktifleşen Üye Ol butonuna tıklayın.

Üye Ol butonuna tıkladıktan sonra e-posta adresinize veya telefon numaranıza gönderilen doğrulama kodunu da girdikten sonra üyeliğiniz aktif olacaktır. Sonrasında işlemlerinizi limitsiz şekilde gerçekleştirmek için KYC doğrulaması yapmanız gerekmektedir.

OKX giriş sayfasına giderek hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan kullanıcı simgesine gelin ve açılan alt menüde KYC Doğrulaması bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada Uyruk bölümünde uyruğunuzu seçip, isim bölümüne kimlikteki tam adınızla soyadınızı ve Belge Kimlik Numarası kısmına da kimlik numaranızı yazarak aktifleşen Bilgileri Gönder butonuna tıklayın.

KYC doğrulaması kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.

OKX Uygulaması

OKX’e Google Play Store ve App Store’dan indirebileceğiniz OKX uygulaması üzerinden de alım satım yapabilirsiniz. Yani, OKX uygulaması üzerinden spot ticaret ve vadeli işlemler yapabilmeniz mümkün. Uygulamanın Google Play Store’ da 250 binden fazla oylaması mevcuttur.

OKX Cüzdan

OKX Cüzdan, OKX uygulamasına entegre edilmiş ve tüm kripto varlıklarınızı tek bir yerde saklamanıza olanak tanıyan çoklu para birimli bir uygulamadır.

Cüzdanı kullanarak NFT’leriniz dahil tüm kripto varlıklarınızı tek bir yerden kolayca depolayabilir ve yönetebilirsiniz. Onchain özelliği ile güvenle diğer blok zincirlerindeki DeFi projelerine katılabilir, dApps’lere bağlanabilir ve OKX’te ticari işlem yapabilirsiniz.

okx cüzdan

OKX Hangi Ülkelerde Yasaldır?

En büyük küresel kripto para borsalarından biri olan OKX, 100’den fazla ülkede kullanılmaktadır. Türkiye’nin de aralarında olduğu OKX’in kullanılabildiği bazı ülkeler:

  • Avustralya
  • Kanada
  • Japonya
  • Birleşik Arap Emirlikleri
  • Birleşik Krallık
  • Fransa
  • Filipinler
  • Portekiz

OKB Nedir? Nereden Satın Alınır?

OKB, kripto para birimi değişimi OKX’ in küresel çapta yardımcı bir program simgesidir. Potansiyel dijital varlık projelerini OKX kullanıcıları ve profesyonel yatırımcılarla ilişkilendirerek blockchain teknolojisinin ve dijital varlık sektörünün gelişimini destekleyen bir OKX ekosistemi kurmayı amaçlamıştır.

Dikkatinizi Çekebilir: OKB Coin Nedir?

OKB Coin’ i OKX borsasından satın alabilirsiniz. TL ile OKX borsasından kolayca kripto para satın almak için ilgili bağlantı linkini kullanabilirsiniz.

Okb coin hakkında güncel Coinmarketcap verileri:

OKX Borsasının Türklere özel gerçekleştirdiği 1.000.000 TL değerindeki etkinliğe, bağlantı linki aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

OKX borsasına %20 indirimli kayıt linkimiz 

OKX Borsası hakkında daha detaylı bilgi için Paramuhendisi Youtube Kanalımızdaki ” Sıfırdan OKX Borsası Kullanımı ” içerik videomuzu izleyebilirsiniz…

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir