Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.603
% 0.61
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.603
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

GameStop, NFT Koleksiyonu Çıkartıyor!

gamestop illuvium nft koleksiyonu

GameStop, Ethereum blockchain oyun yapımcısı Illuvium ile NFT koleksiyonu oluşturmak için ortaklık kurduğunu açıkladı.


▪️ Ethereum blok zinciri oyun geliştiricisi Illuvium, 5 Haziran’da video oyunu ve tüketici ürünleri perakendecisi Gamestop ile 12 Haziran’dan itibaren 20.000 nonfungible token (NFT) koleksiyonunu piyasaya sürmek üzere birlikte çalışacaklarını aşağıdaki tweet ile duyurdu;


Bu haberin ardından geliştiriciler, “Illuvitars NFT koleksiyonu farklı bir ifadeye sahip belirli bir Illuvial avatarını temsil eden, dinamik ve tahsil edilebilir sanat eserleridir. Her Illuvitar, nadirliğine göre belirlenen ve liderlik tablosunda tırmanmanıza yardımcı olan bir güç derecesi taşır.” cümlelerini kullandı.

▪️ Kurulan bu cümlelerin ardından NFT koleksiyonun her bir parçası 108 potansiyel kombinasyona sahip olacağını ve NFT sahipleri Illuvium’un yaratık koleksiyon oyunlarına ve diğer avantajlara erken erişim hakkına sahip olacaklarını ifade ettiler.

GameStop Nedir?


▪️ GameStop şirketi, Amerika merkezli bir perakende şirketidir. Bu şirket, video oyunları, oyun konsolları, aksesuarları ve diğer eğlence ürünlerini satan bir perakende zinciri olarak faaliyet göstermektedir. 1984 yılında kurulan GameStop, dünya genelinde binlerce mağazaya sahiptir.

▪️ GameStop 30 Eylül 2022 tarihinde kullanıcıların işine yarayacağı bir NFT pazaryeri projesi başlattığını duyurmuştu.

▪️ GameStop şirketi, geçmiş zamanlarda “GameStop Squeeze” adı altında bazı finansal olaylar yaşamıştır. Bu olayların ardından popülerlik kazanmış ve birçok kişi için sembolik bir öneme sahip olmuştur. Ancak, şirketin temel iş modeli hala zorluklarla karşı karşıyadır ve gelecekte nasıl bir yol izleyeceği belirsizdir.

Apple Yeni Ürünü Vision Pro’yu Tanıttı! adı yazımıburaya tıklayarak inceleyebilirsiniz.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir