Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.607
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.607
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance ve CZ’ye Destek Mesajı!

CZ Binance

Dün akşam saat 18.00 sularında Coin Mühendisi Haber kanalınımızda duyurduğumuz habere göre;ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Binance’a ve Binance’ın CEO’su Chgangpeng Zhao’ya dava açmıştı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davada, Binance.US platfomu ve CZ’ye karşı 13 suçlamada bulundu. Kayıtsız borsalar, aracı kurumlar ve kurumları işletmek, Binance.US platformunun ticaret kontrol ve gözetimlerini yanlış beyan etmek ayrıca kayıtsız menkul kıymet teklifi ve satışı ile ilgili menkul kıymetler yasalarını ihlal ettiğini iddia etti.

Tron’un kurucusu ve Huobi borsasının CEO’su olan Justin Sun yaşanan son gelişme sonrası Binance ve CZ’ye destek mesajı yayınladı

Sun yayınladığı tweet’te arkadaşı olarak CZ’ye güvendiğini ve dürüstlüğüne inandığını söyledi. Ayrıca Cz’nin kripto sektörünü ilerletme konusunda kararlığını ve yeteneklerini de övdü.

Yaşanan bu durumdaki zorluğun üstesinden gelme kapasitesine inancının tam olduğunu söyledi. Ayrıca ne olursa olsun Cz’nin yanında olduğunu söyledi. 

Justin Sun Attığı Tweet’te son olarak  CZ’yi dürüst ve erdemli biri olarak tanıdığını söyledi. CZ’nin davayı yasal gerekliliklere uygun olarak ele alacağına ve sorunu çözmek için gereken adımları atacağına inandığını dile getirdi. Ayrıca Justin Sun, gerçeğin kazanacağını ve CZ’nin masumiyetini kanıtlanacağına inancının tam olduğunu ekledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir