Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.924
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.924
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ripple CEO’su Hinman Belgelerinden Umutlu!

Ripple

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, yakında açıklanacak olan Hinman belgelerinin “beklemeye değer” olduğunu söylüyor. Garlinghouse, kripto YouTuber’ı Jungle Inc’e verdiği yanıtta, hem kendisinin hem de Ripple’ın baş hukuk sorumlusu Stuart Alderoty’nin belgelerin 18 aylık sürece değeceğine inandığını belirtti. Hinman belgeleri, eski Menkul Kıymetler ve Borsa Direktörü William Hinman tarafından 2018 yılında yapılan bir konuşmaya ilişkin SEC içi mesajlara atıfta bulunuyor. Ripple savunucuları, bu belgelerin Ripple’ın yerel XRP tokeninin yasal statüsü hakkında daha fazla bilgi sunacağına inanıyor.

Belgelerin açıklanması, kripto endüstrisi için önemli bir döneme denk geliyor. Aynı tarihte, SEC’in Binance.US’nin varlıklarını dondurma talebi de federal mahkemede görüşülecek ve Binance.US’a karşı yasal işlemler başlatılması bekleniyor.

SEC, Aralık 2020’de Ripple’a karşı yasal işlem başlatmış ve yerel XRP tokeninin kayıtsız bir menkul kıymet teklifi olduğunu iddia etmişti. Ripple ise Howey testini karşılamadığını savunarak XRP’nin bir menkul kıymet olmadığını iddia etti.

Bu gelişmelerin ardından birçok üst düzey Ripple yöneticisi, SEC davasının yakında sona ereceğini tahmin etmişti. Ayrıca XRP yanlısı avukat John Deaton, mahkeme başkanı Yargıç Analisa Torres’in bu yılın 30 Eylül’ünden önce neredeyse kesinlikle nihai bir karara varacağını öne sürdü.

Ripple, belgelerin açıklanmasını heyecanla beklerken, kripto endüstrisi bu gelişmeleri yakından takip etmektedir. Hinman belgelerinin içeriği ve sonuçları, kripto para birimlerinin düzenlemesi ve geleceği hakkında önemli ipuçları verebilir. Ancak, belgelerin açıklanmasının ardından tam olarak nasıl bir etki yaratacağı ve SEC davasının sonucunu ne şekilde etkileyeceği belirsizliğini koruyor.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir