Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.118
% 4.33
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.118
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Gains Network Nedir ? Proje İncelemesi

Gains Network, Polygon (ve yakında Arbitrum) üzerine kurulu kaldıraçlı bir ticaret platformu olan gTrade’in arkasındaki şirkettir.
Kazançlar, çok çeşitli ticarete konu varlıklar sunar. Platform, büyük kripto para birimlerinin yanı sıra AMZN, AAPL, AMD gibi popüler teknoloji isimleri de dahil olmak üzere büyük hacimli ABD hisse senetlerini de destekler. Platform ayrıca büyük döviz çiftlerinin ticaretini de destekler. Platform, Kripto ve Hisse Senetlerinde 150x kaldıracı ve Forex için 1000x’e kadar kaldıracı destekler.

Gains Network’ u Farklı Kılan Nedir?

gTrade, çok çeşitli varlıklar üzerinde çok fazla kaldıraç sunmasına izin verecek şekilde yapılandırıldığı için özeldir. Bunu, tüm ticaret platformunun DAI ve Gains Network’ün yerel belirteci GNS üzerinde çalıştığı sentetik bir varlık sistemi kullanarak yapar. Bu, kullanıcıların gTrade kehanetleriyle uyumlu herhangi bir varlığı alıp satabileceği anlamına gelir. Ayrıca, fiilen hiçbir varlık ödünç alınmadığı için kredi ücreti de gerekmez.

Gains Network Nasıl Çalışıyor?

Kaldıraç, hesabınızda sahip olduğunuzdan daha fazla parayla işlem yapmanızı sağlayan bir araçtır. Bu, işlemlerinizden daha fazla para kazanmanıza izin verdiği için yardımcı olabilir. Ancak daha fazla risk taşır çünkü fiyattaki küçük bir değişiklik çok para kaybetmenize neden olabilir. gTrade, hem protokolün güvenliği hem de kullanıcılarının güvenliği için güvenilir fiyatlandırma sağlamak amacıyla Chainlink fiyat akışlarının ve özel bir merkezi olmayan Oracle (DON) ağının bir kombinasyonunu kullanır.

Sözleşme, fiyatı, her ticaret emri için ortalama bir fiyat üreten farklı Chainlink düğümlerinden alır. Doğru olup olmadıklarını görmek için fiyatları karşılaştırıyor ve ardından minimum kabul edilen fiyat sayısına sahip olduğunda, ticareti gerçekleştirmesi için gTrade’e geri gönderecek.

Gerçek Zamanlı, Birleştirilmiş Fiyatlar

Token Arzı ve Deflasyon Mekaniği

Gerçek Kullanım Örneklerine Sahip NFT’ler

Poligon Ağ Avantajı

Yol Haritası | Ekosistem Genişletme: Merkezi Olmayan Yapı

  1. Ticaretten 100 kat daha büyük pazar
  2. GNS kaynağı üzerinde uzun vadeli bir deflasyonist baskı sağlar
  3. GNS belirteçleri, mevcut ticaret platformunda olduğu gibi etkileşim için kullanılacaktır.
  4. NFT’ler daha iyi kazanma olasılıklarının kilidini açacak

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version