Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.943
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.943
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fusionist (ACE) Nedir ? Ne İşe Yarar?

Fusionist

Fusionist, blockchain tabanlı oyun şirketi olarak öne çıkıyor ve ölçeklenebilir bir Bilim Kurgu evrenine sahip. Daha önce Binance Labs ve FunPlus liderliğindeki tohum finansman turunda 6.6 milyon dolar toplayan proje, $ACE tokenını Endurance Mainnet’in resmi tokenı olarak sunuyor. Ekibin açıklamasına göre, testçilere ve erken benimseyenlere özel bir airdrop da düzenlenecek.

Fusionist cephesinde heyecan verici bir gelişme yaşandı. Binance ve OKEX borsası Fusionist Launchpool’unu duyurdu.

Binance, Launchpool Platformuna Fusionist (ACE) Ekliyor!

Fusionist Nedir ?

Fusionist“, üç birbirine bağlı oyun modu ile oluşturulmuş bir Web3 oyunudur. Oyun aynı zamanda Steam’de listelenmiştir. Bu modlar, temel inşa, sıra tabanlı stratejik savaşlar ve 4X (keşfet, genişlet, sömür, yok et) içerir.

Fusionist’in önemli bir özelliği olan Endurance blockchain, ACE’yi özel token olarak kullanır. Bu EVM uyumlu blockchain, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve şeffaflığa öncelik verir ve özellikle oyun ve sosyal uygulamalara odaklanır.

Daha fazla Endurance ekosistemi, cüzdan hizmetleri, oyun yayıncıları, blockchain teknolojisi ve geliştiricileri içerir, sağlam ve oldukça umut verici bir ekosistem oluşturulmasına katkıda bulunur.

Endurance Nedir ?

Fusionist, Alpha Prestige’in (ap.fusionist.io) web sitesi merkezi kullanıcı katılımı ödül sistemi ile başladı ve şu ana kadar 130 binden fazla yüksek kaliteli web3 kullanıcısını başarıyla çekti. Endurance, kendi yan zinciri üzerine inşa edilen Alpha Prestige’in merkezi olmayan yükseltmesidir. Endurance, sadece Fusionist tarafından değil, gelecekteki ortaklar ve diğer oyunlar tarafından da kullanılacaktır.

Fusionist Nedir ? Yeni Launchpool

ACE Nedir ?

ACE, Endurance’ın ana token’ıdır ve kullanıcılara etkileşimde bulunma ve kazanma imkanı sunmayı amaçlamaktadır.

Ticker sembolü: ACE

Toplam arz: 147 milyon adettir.

İlk arz: İlk 60 gün için 1.47 milyon. Tam tokenomics yakın gelecekte yayınlanacaktır.

Boat Nedir: BOAT, On-Chain Başarı Tokeni’nin kısaltmasıdır. BOAT’lar, kullanıcıya özel avantajlar sağlayan ve ACE ile satın alınabilen devredilemez ve ticarete konu olmayan tokenlardır.

BOAT Mint: Belirtilen kriterlere uyulduğunda, tüm BOAT’lar ACE ile satın alınabilir. BOAT’ların tüm satış ‘geliri’, iki haftada bir olmak üzere %100 yakılacaktır. Model hesaplamalarımızın sonuçlarına göre, 50,000 benzersiz DAU’ya dayalı olarak, kullanıcılar tarafından satın alınan BOAT’lardan elde edilen gelir, ACE’nin ilk 60 günündeki arzın %63’ünü oluşturdu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir