Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.993
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.993
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

OKX, Fusionist (ACE) Jumpstart Etkinliğini Duyurdu!

OKX delist

Kripto borsası OKX, 13 Aralık’ta başlayacak olan Jumpstart Madenciliği etkinliği ile BTC ve OKB sahiplerine çekici bir fırsat sunuyor. Etkinlik, 13-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

OKX Jumpsatart etkinliği çin ilk olarak bir OKX hesabına sahip olmanız gerekmekte. Eğer hala bir OKX hesabınız yoksa hemen bu link üzerinden komisyon indiriminden yararlanarak kayıt olabilirsiniz.

Etkinlik, 13 Aralık 2023’te saat 09:00 TSİ‘de başlayacak ve 18 Aralık 2023’te saat 09:00 TSİ’de sona erecek. BTC ve OKB sahipleri, madencilik dönemi boyunca BTC ve OKB stake ederek ACE tokenleri kazanma şansına sahip olacaklar.

Staking işlemi oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Kişi başına belirlenmiş minimum staking miktarı olmamakla birlikte, BTC için kişi başına maksimum staking miktarı 0.3 BTC, OKB için ise 200 OKB’dir. Staking işlemi istenilen zaman yapılabileceği gibi, istendiği zaman kaldırılabilecektir.

Madencilik sonrasında kazanılan ACE tokenleri, 18 Aralık 2023 tarihinde saat 09:00 TSİ‘de ticarete açılacaktır. Katılımcılar, KYC doğrulaması yaparak Doğu Asya ülkelerden olmalı. Maalesef etkinlik Türkiye’de geçerli değil! Stake ödülleri, kullanıcıların dakika başına elde ettikleri token miktarına göre hesaplanacak.

Staking için yalnızca fonlama hesabındaki BTC veya OKB kullanılabilir. Madencilik sonrası ödüller 2 saat içinde otomatik olarak hesaplara aktarılacak. Alt hesaplar etkinliğe katılamaz.

Fusionist Nedir?

Fusionist adlı bağımsız WEB3 oyunu, AAA kalitesinde Unity ve HDRP teknolojilerini kullanarak farklı oyuncu modları sunmaktadır. Oyun, KCP ve flatbuffer protokolleri kullanarak hileleri en aza indirir ve Endurance blok zinciri üzerine kurulmuştur. Endurance blok zinciri, EVM uyumlu olup ölçeklenebilirlik, güvenlik ve şeffaflık sunarak oyun ve sosyal uygulamalara odaklanmıştır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir