Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.907
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.907
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Launchpool Platformuna Fusionist (ACE) Ekliyor!

Binance, Launchpool, Fusionist (ACE)

Binance, 40. proje olarak Launchpool platformuna Fusionist [ACE] tokenini ekleyeceğini duyurdu! Fusionist [ACE] token çiftçiliği 13 Aralık’ta başlayacak.

Launchpool etkinliğine katılmak için ilk olarak KYC onaylı bir Binance hesabınız olmanız gerekmekte. Komisyon indirimlerinden yararlanmak için hemen kayıt olabilirsiniz.

Kullanıcılar, 5 gün boyunca BNB ve FDUSD tokenlerini ayrı havuzlarda staking yaparak, ACE tokenlarını kazanma fırsatı elde edecekler. Bu heyecan verici çiftçilik etkinliği, 13 Aralık 03:00’te başlayacak ve 18 Aralık’ta saat 9:00’de sona erecek.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin ve Altcoinlerde Büyük Düşüş! Neden Düştüler?

Toplam token arzının %7’sini temsil eden 10,29 milyon ACE, Launchpool’da sunulacak. Bu ödüllerin %80’i, yani 8.232 milyon ACE, BNB tokenlarını staking yapan kullanıcılara dağıtılacak. Geriye kalan %20, yani 2.058 milyon ACE, ise FDUSD tokenlarını staking yapan kullanıcılar arasında paylaşılacak.

ACE’nin resmi listelenme tarihi 12.18.2023 9:00 olarak belirlenirken, ACE/BTC, ACE/USDT, ACE/BNB, ACE/FDUSD, ACE/TRY işlem çiftleri kullanıcılara sunulacak. Bu listeleme sürecinde ACE’ye Seed Tag eklenecek ve kullanıcılar Binance üzerinden ACE ile ticaret yapma imkanına kavuşacaklar.

Detaylı bilgil için Launchpool sayfasına göz atabilirsiniz.

Fusionist (ACE) Nedir?

Fusionist, blockchain tabanlı oyun şirketi olarak öne çıkıyor ve ölçeklenebilir bir Bilim Kurgu evrenine sahip. Daha önce Binance Labs ve FunPlus liderliğindeki tohum finansman turunda 6.6 milyon dolar toplayan Fusionist, $ACE tokenını Endurance Mainnet’in resmi tokenı olarak sunuyor. Ekibin açıklamasına göre, testçilere ve erken benimseyenlere özel bir airdrop da düzenlenecek.

Fusionist’in CEO’su, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu Launchpool etkinliği, topluluğumuza teşekkür etmek ve projemizin başarısını paylaşmak amacıyla düzenleniyor. ACE tokenları, Fusionist’in büyümesine katkı sağlamak isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor.” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance, Launchpool Platformuna Fusionist (ACE) Ekliyor!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir