Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.628
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.628
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Michael Saylor’un Bitcoin Hakkındaki Çarpıcı Fikri!

michael saylor bitcoin microstrategy

Michael Saylor’un şirketi olan Microstrategy’nin piyasa performansı Bitcoin’e olan stratejik yaklaşımı açısından Bitcoin’i geride bırakıyor.


Son aylarda Bitcoin, geçtiğimiz ay yaklaşık %19 ve altı ay içinde %63’lük önemli bir artış kaydederken, MicroStrategy bu kazançları geride bırakarak geçtiğimiz ay %23 ve altı ay içinde %104’lük etkileyici bir artış kaydetti.

MicroStrategy’nin üstün performansı, şirketin piyasadaki benzersiz konumuna ve Bitcoin’e maruz kalmak isteyen hisse senedi yatırımcılarına sunduğu kıtlık primine dayanmaktadır.

MicroStrategy’nin stratejik üstünlüğü, diğer Bitcoin’e maruz kalan şirketlerin aksine, istikrarlı ve nakit zengini iş zekası yazılımı işi nedeniyle riskinin nispeten daha düşük olmasıyla ilişkilidir.

Bu istikrar, agresif Bitcoin tutma stratejisiyle birleştiğinde, şirketin olağanüstü piyasa performansına katkıda bulunmaktadır. Kasım ayı sonu itibariyle MicroStrategy, kurumsal değerinin önemli bir bölümünü oluşturan yaklaşık 174.530 Bitcoin’i elinde bulunduruyordu.

Kasım ayındaki önemli bir stratejik hareketle, MicroStrategy, Piyasada (ATM) teklifini kullanarak 16.000’den fazla Bitcoin satın alarak 530 milyon doların üzerinde bir maliyetle bu kripto varlığına yatırım yapmıştı.

Bu karar, şirketin hisse senedi değerleme primini Bitcoin’in spot fiyatı üzerinde avantaj elde etmek amacıyla kullanma stratejisinin bir parçasıydı. Ayrıca, MicroStrategy, 750 milyon dolarlık başka bir ATM için başvuruda bulunarak bu stratejiye olan bağlılığını sürdürdü.

Michael Saylor, geçtiğimiz aylarda MicroStrategy’nin performansını gösteren bir grafik paylaşmıştı. Paylaşmış olduğu bu grafik, MSTR hisselerinin S&P 500, Nasdaq, Altın, Gümüş, tahviller ve hatta Bitcoin gibi çeşitli varlıkları geride bıraktığını açıkça gösteriyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir