Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.966
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.966
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Labs, Web3 Oyun Geliştiricisi Fusionist’e Yatırım Yaptı!

Binance Labs, Web3 Oyun Geliştiricisi Fusionist'e Yatırım Yaptı!

Binance Labs, Web3 oyunlarındaki inovasyonu teşvik etme ve benimsenmeyi artırma hedefiyle Fusionist adlı bir Web3 oyun DApp’ına 6,6 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptı.

Binance Labs, sektör üzerindeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket yakın zamanda Web2 oyun devi FunPlus ile birlikte gerçekleştirilen bir tohum finansman turunda, Fusionist adlı bir Web3 oyun DApp’ına 6,6 milyon dolarlık yatırım yapto. Bu yatırım ile birlikte Binance Labs Web3 oyunlarındaki inovasyonu teşvik etme ve benimsenmeyi artırma hedefliyor.

Fusionist’in CEO’su Ike T, Binance Labs’in stratejik yatırımcı olmasından büyük heyecan duyduklarını belirtti. Fusionist, topladığı fonlarla oyun geliştirme sürecini hızlandırmaya ve Ocak 2023’te tanıtılan Endurance Mainnet ekosistemini oluşturmaya devam edeceğini söyledi.

Ayrıca, ekibin yeteneklerini güçlendirmek için üst düzey oyun ve Web3 profesyonellerini işe alma planları da bulunuyor.

Binance Labs, Web3 Oyun Geliştiricisi Fusionist'e Yatırım Yaptı!

 

Fusionist Nedir?

Fusionist, ölçeklenebilir bir çoklu oyun ekosistemi oluşturarak Web3 oyuncu topluluğuna AAA kalitesinde oyun deneyimi sunma amacı güden bir Web3 oyun şirketidir. Oyun, Unity platformu üzerine inşa edilmiş olup yönetim simülasyonu, taktiksel RPG ve stratejik 4X türlerini birleştiren bir bilim kurgu üçlemesidir. Oyuncular, gelecekte Dünya’nın yaşanmaz hale geldiği bir evrende insanlığı galaksiye yaymak için Komutan rolünü üstlenir ve evreni keşfederken yaşanabilir evler bulma görevini üstlenirler.

Fusionist’in kurucu ekibi, Tencent Games, Electronic Arts ve Moonton Games gibi tanınmış oyun şirketlerinde çalışmış deneyimli profesyonellerden oluşmakta. Toplamda 16 yıldan fazla oyun geliştirme deneyimine sahip olan ekip, küresel PC ve mobil oyun geliştirme konusunda uzmandır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir