Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.741
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.741
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Binance, Yeni Web3 Girişimcileri Arıyor! #BuildtheBlock

Binance, Yeni Web3 Girişimcileri Arıyor! #BuildtheBlock

Kripto borsası Binance, web3 girişimcileri için #BuildtheBlock etiketi ile yeni bir etkinlik düzenlediğini duyurdu.

Binance, Web3 girişimlerine yatırım yapmak için bir program başlatıyor. Bu program, “Build The Block” adında bir dijital dizi formatında gerçekleştirilecek ve Binance Labs tarafından finanse edilecek. Bu, Binance’in metaverse dünyasına girişi olarak da kabul ediliyor.

12 proje, Binance Labs Başkanı Yi He, Binance İşletme Müdürü Yibo Ling, Coin Bureau’nun kurucu ortağı Guy Turner, Dünya Ekonomik Forumu’nun Kripto Sürdürülebilirlik Koalisyonu üyesi ve Gitcoin’de bağış toplama ve ortaklık lideri Azeem Khan ve Animoca Brands’in CEO’su ve Animoca Capital’in ortağı Robby Yung’dan oluşan bir jüri heyeti tarafından değerlendirilecek. Bu projeler, canlı izleyicilere karşı mücadele edecek ve sergileyecekler.

Yarışmacılar, 900’den fazla başvuru arasından seçilerek bir sanal stüdyoda canlı olarak yarışacaklar. Gösteri, Binance’in YouTube kanalında ve Binance Live’da yedi bölüm halinde yayınlanacak. İlk bölüm, 12 Mayıs’ta saat 14:00’te (GMT) başlayacak ve final 2 Haziran Cuma günü yapılacak.

Binance kurucu ortağı ve Binance Labs Başkanı Yi He, Build The Block programı hakkında, “Metaverse ve blockchain teknolojisinin potansiyeline inanıyoruz ve internetin geleceğini birlikte inşa etmeleri için yaratıcıları güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Build The Block yarışmasına katılacak olan projeler arasında Mind Network, Kryptoskatt, Sandbags Protokolü, Wallet Guard, STORMX ve Pineapple Finance gibi girişimler bulunuyor. Bu projeler, Web3 teknolojisi ve blockchain kullanarak farklı alanlarda çözümler sunan yenilikçi projeler olarak tanımlanıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir