Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.488
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.488
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fan Token Ön Satışlarına Nasıl Katılınır?

Fan Token Ön sStışına Nasıl Katılınır

Spor kulüplerinin taraftarları ile etkileşimi arttırmak için otaya çıkan Fan Token Ön Satışlarına nasıl katılım sağlanır?

Kripto sektörünün hızlı gelişimi bir çok sektörü etkilediği gibi spor camiasını da etkiledi.  Süreç içerisinde bir çok spor kulübü, taraftarları ile etkileşime girmek ve onlara getiri sağlamak için blok zinciri teknolojisinin gücünden yararlandı. Bunun sonucunda ortaya Fan Token kavramı çıktı.

Fan token, temel olarak bir spor takımının veya sporcu için oluşturulmuş bir kripto para birimidir. Bu tokenler ile birlikte, taraftarlara, kulüplere veya sporculara özel avantajların sunulması amaçlanmaktadır. Örnek vermek gerekirse, bir futbol kulübü taraftarı, desteklediği kulübün resmi uygulaması üzerinden satın aldığı fan token ile kulüp mağazasındaki ürünlerden indirim elde edebilir, maç bileti alırken öncelikli olarak seçilebilir veya özel etkinliklere davet edilebilir.

Kripto piyasalarında yatırımcıların bildiği bir kazanç yöntemi vardır ön satışlar. Sektörde yer alan önemli platformalar bazı coin projeleri için ön satış etkinlikleri düzenlemekte. Fan token ürünleri de birer kripto para birimi olduğundan Fan Token Ön Satışı denince akla gelen ilk platformlardan birisi Socios ön satış platformu. Fakat bu platformlarda ön satış etkinliklerine katılmak için belli başlı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Bunun dışında global anlamda kendisini kanıtlamış olan Binance borsası üzerinde de fan token ön satışlarına katılabilirsiniz.

Binance Fan Token Ön Satışlarına Nasıl Katılım Sağlanır?

Dünyanın en güvenilir kripto borsalarından biri olan Binance, coin ve fan token ön satışları için Binance Launchpool adında bir platform oluşturdu. Bu platform sayesinde kullanıcılar çeşitli coin ve fan token projelerinin ön satış sürecine katılabiliyor. Binance borsasında ön satış işlemlerine katılmak için ise belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Bu şartlardan ilki ve en önemlisi Binance borsasında bir hesap oluşturmak. Borsada hesap oluşturmak için yapılmasını gereken adımları sizlere ilgili makalemizde anlattık. Ayrıca borsaya kayıt yaparken yüzde %20 komisyon indirimi kazanmak ve bir çok fırsattan faydalanmak için indirimli kayıt linkimizi kullanabilirsiniz.

Binance borsası indirimli kayıt linkimiz ile borsaya kayıt işlemlerini gerçekleştirdikten sonra son olarak KYC doğrulaması yapmanız gerekmekte.

Son olarak Binance borsası hesabı açmanız için bütün detaylar ”Binance Kayıt Nasıl Yapılır ?” yazımızda mevcut.

Dikkatinizi Çekebilir : Kripto Piyasasında KYC Nedir? Neden Önemlidir?

Socios Ön Satışlarına Nasıl Katılınır?

Kripto yatırımcılarının yakından tanıdığı Chiliz (CHZ) tarafından bir fan token platformu olarak piyasaya sürülen Socios, bir çok spor kulübü ile anlaşma sağlayarak bir çok fan tokenı bünyesinde barındırmakta.

Socios Ön Satışları için ilk olarak bir hesap oluşturulması ve hesabın doğrulanması, ayrıca Socios Ön Satışları için gerekli olan kripto para birimlerinden birine sahip olmanız gerekmekte. Socios, Ön Satışlarında genellikle Ethereum (ETH) veya CHZ (Chiliz) kripto birimlerini kullanır. Platformda dünyaca ünlü Manchester City, Juventus gibi bir çok takımın fan tokeni bulunmakta. Bunlar arasında Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi bir çok Türk spor kulüpleri de yer alıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir