Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.184
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.184
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

Manchester City Fan Token (CITY), Manchester City kulübü taraftarları için oluşturulmuş bir fan token’dır. Taraftarlar ile Manchester City kulübü arasındaki etkileşimi arttırmak için oluşturulan Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

Manchester City Fan Token (CITY) Nedir?

Manchester City Fan Token kısaltılmış adıyla CITY, Chiliz platformunun fan token’lar için oluşturduğu Socios.com iş birliği ile geliştirilen Ethereum ve Chiliz altyapısını kullanan bir taraftar token’dır.

25 Mayıs 2021’de piyasaya sürülen CITY tokenın amacı Manchester City kulübü  ile taraftarlar arasında bir köprü oluşturmak ve taraftarların kulübe aidiyet hissetmesini sağlamaktır. Manchester City taraftarları CITY token sayesinde hem yatırımlarını değerlendirebilir hem de takımlarına doğrudan destekleyebilir.

Manchester City Fan Token (CITY) sahibi olan taraftarlar token ile takası ve trade işlemleri yapabilmektedir.

Avantajları Neler?:

Manchester City kulübü ‘nün fan token’ı CITY, Ethereum üzerinde bir Proof-of-Authority yan zinciri olan Chiliz Chain’de yardımcı bir program token’ı olarak oluşturulmuştur. Madenciliği yapılamaz ancak token avı, ödül oyunu gibi aktivitelere katılarak  CITY kazanmak mümkündür.

Birçok fan token gibi Manchester City Fan Token’da kullanıcılarına bir çok avantaj sağlamakta. CITY sahipleri Manchester City kulübü ile ilgili kararlarda oy hakkı edinebilir ve VİP özelliklerden yararlanabilirler. Aynı zamanda takım oyuncuları ile etkileşim ve tanışma fırsatı kazanabilirler.

Manchester City Fan Token CITY, yönetim, ödül ve staking imkanları için kullanılabilir. Futbol tutkunları, taraftar kararı anketlerinde akıllı sözleşmeler yolu ile oy kullanarak yönetimde söz sahibi olabilme imkanı kazanırlar. Aynı zamanda CITY sahibi kullanıcılar, Sociostaki etkileşimlerden ödüller kazanabilmektedir. CITY, gelecekte  Manchester City kulübü için oluşturulan NFT’leri  kazanmak veya satın almak için kullanabilir.

CITY Fiyatı Nedir? Nasıl Alınır?

CITY güncel fiyatı aşağıdaki gibidir;

 

Toplam Arzı 20,000,000 CITY olan token’nın 24 Kasım 2022 tarihinde dolaşımdaki arzı 4.314.458 CITY’dir.

CITY Fan Token’ı  BinanceGate.ioOKX kripto borsalarından indirimli kodlarımızı kullanarak satın alabilirsiniz.

Fan token’lar ile işlem yapmadan önce Para Mühendisi kanalımızda olan eğitim serimizi izlemeyi unutmayın!!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir