Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.976
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.976
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Juventus Fan Token (JUV) Nedir?

Juventus Fan Token (JUV) Nedir? Juventus Fan Token, tüm diğer taraftar tokenleri gibi kulüp ve taraftarlar arasında bağ kurma amacıyla çıkarılmıştır.

Juventus Fan Token (JUV), Juventus kulübünün resmi taraftar tokeni olup diğer taraftar tokenleri gibi Chiliz ağına bağlı ve Socios.com iş birliğiyle oluşturulmuştur.

Juventus Fan Token (JUV) Avantajları Nelerdir?

JUV token sahipleri, kulübün açmış olduğu anketlerde resmi kulüp kararlarında söz sahibi olma, forma ve otobüs tasarımları, takım sloganı belirleme; hatta ilk 11’e çıkacak kadroyu belirlemede bile kullanılabiliyor.

JUV token sahipleri Socios.com sitesinden sınavlara, oyunlara ve anketlere katılarak; imzalı forma, kulüp efsanesi ile maç izleme hatta bir deplasman maçına takımla gitmeye kadar ödüller kazanabilirsiniz.

JUV tokene sahip olduğunuzda geleneksel aylık, yıllık abonelik gibi tekrar tekrar almanıza gerek kalmadan tek bir sefer dahi alacağınız JUV token size ömür boyu abonelik sağlar.

Sportmen Kripto Token: Juventus Fan Token | Gelbaba

Juventus Fan Token (JUV) Tokenomiki Nasıldır?

JUV token Aralık 2020 tarihinde piyasa çıkmıştır.

  • Toplam arz: 20,000,000
  • Maximum arz: 20,000,000
  • Dolaşımdaki arz: 3,399,823
  • Güncel piyasa değeri: $10,291,560
  • Tüm zamanların en düşük değeri: $1.85
  • Tüm zamanların en yüksek değeri: $38.11

Juventus Fan Token’i (JUV) Nasıl Alabilirim?

JUV token Dünyanın en büyük borsası olan Binance borsasında listeli durumdadır.

Binance borsasına %20 ömür boyu komisyon indirimli linkimizden kaydolarak satın alabilirsiniz.

Fan tokenler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için blog sayfamıza ve sizler için hazırladığımız fan token eğitim serisine ulaşabilirsiniz.

Paramühendisi kanalımızda Türkiye’de ilk bizim gerçekleştirdiğimiz Fan Token eğitim serisi bulunmakta. Sizler Fan Tokenlar hakkında bilinmeyenleri kanalımızda bulunan Fan Token Eğitim Serisi aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir