Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$65.972
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 65.972
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Kripto Borsası Ripio, Florida’da Şube Açıyor

Buenos Aires merkezli kripto para borsası Ripio, ABD’ye ilk girişi olarak Florida’da hizmetlerini açacağını duyurdu.

Kripto para borsalarının genişleme ve geliştirme çalışmaları sürüyor. Artan benimsenme oranlarına göre, ülkeler de bu duruma uyum sağlamaya başladı. Güney Kore, Singapur, Amerika’nın bazı eyaletleri gibi dikkat çekici konumlarda blockchain girişimleri sürüyor. Tüm bu girişimler arasında, kripto borsalarının lisans alma ve şube açma mesaisi de yoğunlaştı. Son olarak Ripio, ABD’ye ilk defa giriş yapmak için Florida’yı tercih etti.

Kripto Borsası Ripio, ABD’ye İlk Defa Giriyor

Arjantinli borsa Ripio, Ripio Select adını verdiği hizmetlerini Florida’da başlatacak. Eyalette hizmetlerini planlayan borsa, yasal onaylardan da geçti.

Halihazırda ABD’de 600‘den fazla müşterisi bulunan borsa, bu portföye yoğunlaşmış durumda. Ripio Select hizmetiyle birlikte, büyük ölçekli kripto para ticaretine ve işlemlerine çanak tutacak. Florida’daki kurumsal yatırımcıları hedef alan borsa, birinci sınıf hizmet sunmayı amaçlıyor.

Yaklaşık 4.5 milyon kullanıcısı bulunan borsanın, on yıldır faaliyet göstermesi de dikkat çekti. Ripio Select’in teklifi, şirketlere, yüksek net varlığı olan bireylere ve kurumsallara yönelik olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir