Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.043
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.043
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dijital Varlık Platformu Taurus, Polygon’a Entegre Oluyor

İsviçreli dijital varlık servis sağlayıcısı Taurus, Ethereum ölçekleme ağı olan Polygon ile güçlerini birleştirdi. Stratejik ortaklıkla beraber Taurus, Defi ve Staking sistemlerini desteklemiş olacak. Dijital varlık saklama ve tokenleştirme konusunda uzmanlaşmış varlık platformu, menkul kıymetlerin tokenize edilmesi ve tanınması konusunda finansal kurumların da ilgisini çekecek gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir: Yemek Sepeti’ne ChatGPT Desteği!

Taurus bu sene başında Deutsche Bank destekli 65 milyon dolarlık bir destek fonu elde etmişti. Arab Bank Switzerland, Credit Suisse ve Deutsche Bank gibi büyük finans kurumları da müşterilerinin dijital menkul kıymetlerini sorunsuz bir şekilde ihraç etmelerine yardımcı olacak.

Tokenizasyon, fiziksel varlıkların elektronik olarak alınıp satılabilen dijital birimler olarak temsil edilmesini içerir. Bu büyüyen trend sayesinde geleneksel finans kurumları gelişmekte olan blockchain sektörüne büyük ilgi gösteriyor.

Taurus-Polygon Ortaklığı, Avrupa Bankacılık Sektörü Arasındaki Köprüyü Güçlendirecek

Tokenize menkul kıymetler Michael Saylor’dan da büyük ilgi gördü. Ethereum, Polygon ve Gnosis’teki tokenize menkul kıymetlerin piyasa değeri toplam 225 milyon dolara ulaştı. Bu trend şimdiden birçok şirket ve finans kurumları tarafından benimsenmiş durumda. Tokenize menkul kıymetler finansal varlıkların ihraç edilmesi, devredilmesi ve alım satımında son derece önemli olduğu gibi gelecekte büyük bir değişim için zemin hazırlayarak yatırımcılar için daha fazla verimlilik ve erişilebilirlik de sağlıyor.

Polygon’un Kurumsal Sermaye Başkanı Colin Butler, ”Polygon ile entegrasyon, tokenizasyon alanında sağlam fırsatlar için güçlü bir temel oluşturuyor” dedi.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.barış

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir