Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.849
% 1.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.849
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BlackRock’un Yönetiminde ki Bitcoin’lerin Değeri 2 Milyar $’ı Aştı

Bitcoin, Cuma günü yükselirken, BlackRock’un spot bitcoin ETF’si, şirketin yeni piyasaya sürülen ürününün yeni döviz ticareti fonları sınıfına devam etmesiyle beraber 2 milyar dolarlık varlığa sahip olma dönüm noktasına ulaşacak şekilde konumlandırıldı.

Bitcoin Coin Mühendisi Fiyat Sayfasına göre Cuma günü yaklaşık %5 oranında artış göstererek 42.000 doların üzerine çıktı.

Şuan fon çıkışının olmayacağını varsayarsak fonun 25 Ocak itibarıyla elinde tuttuğu 49.952 Bitcoin’i 2 milyar dolardan fazla değerlemeye yetiyor.

Bu da BlackRock’un yeni ETF’sini tamamen yeni spot bitcoin borsada işlem gören fonlar arasında bu eşiğe ulaşan ilk fon haline getiriyor.

Bir Bloomberg Intelligence analistinin yayınladığı verilere göre Grayscale’in spot bitcoin ETF’sinin AUM’da yaklaşık 20 milyar dolar var.

Yahoo Finance verilerine göre, yatırımcıların bu ayın başlarında fonlarını alıp satabilme olanağına kavuştuklarından beri, spot Bitcoin ETF’lerinin toplam işlem hacmi 22 milyar doları aştı.

Hacim Yavaşlıyor

İşlem hacmine göre ilk üç spot bitcoin ETF’si, yaklaşık 2 milyar dolarlık AUM’a sahip olan Grayscale, BlackRock ve Fidelity tarafından sunulanlar oldu. Ark Invest ve Bitwise tarafından piyasaya sürülen ürünlerin her birinin yönetimi altında 500 milyon dolardan fazla varlığa sahip.

Yahoo Finance’in verilerine göre, yeni ürünlerin alım satımının 2,3 milyar dolara ulaştığı ticaretin ilk gününden bu yana hacim yavaşlıyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir