Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.970
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.970
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Hisseleri Sıkıntı Çekiyor!

Coinbase hisseleri

Coinbase hisseleri SEC ile olan davaya bağlı kalmaya devam ediyor. Genel kripto endüstrisi sağlığı senedin fiyatı için önemli bir rol oynuyor.

Oppenheimer analisti Owen Lau:

Coinbase’in hisse senedi fiyatı, Amerika Birleşik Devletleri menkul kıymetler düzenleyicisi ile devam eden davası ve Bitcoin fiyatında beklenen düşüş nedeniyle yakın vadede dalgalanmalar yaşayabilir.

Coinbase’in güvenlik yasalarını ihlal ettiği iddiasıyla ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile açtığı davayla ilgili olarak devam eden yasal belirsizliğin, potansiyel olarak hisselerinin şu anda fiyatlandırıldığı anlamına geliyor. Hissenin 125$ seviyesinde, yakın gelecekte bazı fiyat dalgalanmaları bekleniyor.

Ancak yapılan bu konuşmaların yanı sıra Bloomberg analisti olan Elliot Stein kısa süre önce Coinbase’in ABD düzenleyicisine karşı açtığı davanın tamamen reddedileceği yönündeki iyimserliğini açıkladı. Coinbase hisseleri ve borsanın yasal işlemlerden zarar görmeden çıkma ihtimalinin %70 olduğunu öngördü.

Lau yaptığı açıklamalar için çok net bir dayanağı vardı. Coinbase hisseleri son 30 güne bakıldığında yaklaşık %28’lik düşüşle yola devam etti. Anca bakış açımızı daha da genişe çekersek olaya son 3 ay şeklinde bakarsak hisse %67 civarında bir artış yaşadı. Yaşanan bu yükselişi de Lau SEC tarafından onaylanan ETF’lere bağlıyor.

Bu yazı dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 27 Ocak

Olaya bir de Bitcoin cephesinden bakacak olursak SEC spot ETF onayının ardından BTC bandında da %11’e yakın bir düşüş gerçekleşti. Lau, Bitcoin’in fiyatına gelince, benzer şekilde kısa vadeli fiyat dalgalanmalarıyla karşı karşıya kalacağını öngörüyor. Lau açıklamasına ufak bir bitcoin yorumu katarak “Yakın vadede bir sonraki katalizöre kadar Bitcoin’de aşağı yönlü bir ivme olacağını düşünüyorum” dedi.

23 Ocak’ta Cointelegraph, JPMorgan’ın ayrıca Bitcoin’in düşen fiyatına ve spot Bitcoin ETF hisselerinin listelenmesine atıfta bulunarak Coinbase hisselerini “düşük ağırlık derecesine” düşürdüğünü bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir