Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.907
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.907
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BlackRock CEO’sundan Yeni Kripto Para Açıklaması!

blackrock

Spot Bitcoin ETF başvurusu onaylanan BlackRock CEO’su Larry Fink, yaptığı yeni açıklamalarda Bitcoin ve kripto paraların para birimi olarak değil, bir varlık sınıfı olarak görülmesi gerektiğine inandığını ifade etti. Fink, özellikle Bitcoin’in bir para birimi olmadığını vurgulayarak, kripto varlıklarının daha çok bir yatırım aracı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Spot Bitcoin ETF’leri arasında işlem gören BlackRock ETF’inin, dün gerçekleşen işlem akışının %40’ını elinde bulundurduğuna dikkat çekti. Bu, BlackRock’un Bitcoin ve kripto paralara olan ilgisini ve yatırımcı talebini gösteren önemli bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

The mission is failing': BlackRock CEO Larry Fink calls for mandatory  climate disclosures for private firms | BusinessGreen News

Larry Fink, sadece Bitcoin’e değil, Ethereum’a da ilgi gösterdiğini belirterek spot Ethereum ETF’sinin oluşturulması fikrine olumlu yaklaştığını ifade etti. Ethereum’un da bir varlık sınıfı olarak dikkate alınması gerektiğini söyleyen Fink, bu durumun kripto para piyasasında daha fazla çeşitlilik ve seçenek sunabileceğine inanıyor.

Ayrıca, faiz indirimleri konusunda da görüş belirten BlackRock CEO’su, Jerome Powell başkanlığındaki Federal Rezerv’in (FED) ilk faiz indirimini haziran ayında gerçekleştirebileceğini ve ABD ekonomisinin sonbahar aylarında daha olumlu bir seyir izleyeceğini düşündüğünü paylaştı. Bu yorumlar, Fink’in ekonomik beklentilere dair iyimser bir görüşe sahip olduğunu gösteriyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir